Yardım Modemin Hızı Çok Düşük

X SHADOW X

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Arkadaşlar Türk Telekom uygulamasında sistem "hızınız 12mgbs" yazıyor fakat ben 6mbps aliyorum geçende X üzerinden şikayette bulundum fakat nafile direkten bir şey yaptılar gene değişen bir şey olmadı napmam lazım?

Modeldeki hat değerlerini paylaşırsan yardımcı olurum. Türk Telekom bakıyorsa evine kadar Türk Telekom'a şikayet kaydı aç kablo modemin girişine kadar Türk Telekom sorumludur.

Arkadaşlar Türk Telekom uygulamasında sistem "hızınız 12mgbs" yazıyor fakat ben 6mbps aliyorum geçende X üzerinden şikayette bulundum fakat nafile direkten bir şey yaptılar gene değişen bir şey olmadı napmam lazım?
Screenshot_2025-03-29-16-31-31-687_com.android.chrome.jpg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modeldeki hat değerlerini paylaşırsan yardımcı olurum. Türk Telekom bakıyorsa evine kadar Türk Telekom'a şikayet kaydı aç kablo modemin girişine kadar Türk Telekom sorumludur.
Nasıl paylaşılır bilmiyorum.
İsim ve şifreye ne yazsam çıkmıyor

Şimdiden diğer seçeneği dene. Türk Telekom'a şikayet kaydı bırak. İnternetimde problem ve yavaşlık olduğunu bildir.

Egerki sonradan degistirilmediyse modem arayuzune giris kullanici adi sifresi modem arkasinda yazar denedinmi onları ? Ttner modemlerde genelde kullanici adi ttnet sifre admin yada tam tersi olabiliyor.
Arkadasında bir takım birşeyler yazıyor fakat hangisi şifre bilmiyorum seri no falanda yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,624
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri