sabunu iyice sakallandırmışlar ghost ise malum
hikaye var. ama asıl olayı online. ve satın aldığında sürekli internet bağlantısı istiyor. gta5 gibionline sa imkanı yok oynamam o oyunu bana hikaye lazım
Ben online sevmem hikayelisini tekrar bitireyim yeter.hikaye var. ama asıl olayı online. ve satın aldığında sürekli internet bağlantısı istiyor. gta5 gibi![]()
akli dengeni yitir.
6 saatlik bi hikayesi var yeni cod'ların.Ben online sevmem hikayelisini tekrar bitireyim yeter.
biraz daha uzun olacakmış ve paralel evren içerisinde geçecekmiş6 saatlik bi hikayesi var yeni cod'ların.
mw19'unki kötüydü. cold war güzeldi. vanguard ise 2. dünya savaşından dolayı çekilecek çile değildi.
Cold war güzeldi ancak bu neler koydu üstüne grafik ve oynanış bakımından onu merak ediyorum.6 saatlik bi hikayesi var yeni cod'ların.
mw19'unki kötüydü. cold war güzeldi. vanguard ise 2. dünya savaşından dolayı çekilecek çile değildi.
Abi dediğin yanlış değil ama dolarla maaş almıyorum700 TL değil 39$ ve gayet ucuz.
Öyleyse indirimde (%50 ve yukarısı) alınır bence.biraz daha uzun olacakmış ve paralel evren içerisinde geçecekmiş
Abi TL bazında düşününce 70 dolar 1200tl olması gerek adamlar bizim alım gücüne göre yine fiyatlandırma yapıyorlar iyi yani fiyatı ama işte ülke de alamayacak kişiler var gerçi bizim ülkede valorant oyununa deli gibi paralar yatırıyorlar bir koleksiyon 1 kez ben de yatırdım cidden sonra koyuyor ama güzel işte ama skine para vereceklerine gitsinler oyuna para versinler daha iyi.700 TL değil 39$ ve gayet ucuz.