Modern Warfare 2 remastered vs WW2

Dolar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
906
Modern warfare 2 yi bitirdim ve çok iyiydi yeni oyun almak istiyorum 2 oyun var aklımda Call of duty WW2 ve Modern Warfare 2 remastered ne dersiniz?

Modern warfare serisini bitirdim
O zaman ww al. Film gibi oyun.
Hatta bf 4,5 ve 1 şu an steam de 80 lira. Prime ile almadiysan onları da alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modern warfare serisini bitirdim

Grafikler için değer mi diyorum
Dostum Mw 2 nin aynı oyununu neden oynayacaksın şimdi. Yani defalarca oynanabilecek bir oyun evet biliyorum ama üzerinden zaman geçtikten sonra oyna bence

O zaman ww al. Film gibi oyun.
Hatta bf 4,5 ve 1 şu an steam de 80 lira. Prime ile almadiysan onları da alabilirsin.

Dostum Mw 2 nin aynı oyununu neden oynayacaksın şimdi. Yani defalarca oynanabilecek bir oyun evet biliyorum ama üzerinden zaman geçtikten sonra oyna bence
Tamam WW2 alacağım

Modern warfare 2 yi bitirdim ve çok iyiydi yeni oyun almak istiyorum 2 oyun var aklımda Call of duty WW2 ve Modern Warfare 2 remastered ne dersiniz?
ikisi de harkulade ww2 hem senaryo bakımından da yeni olduğu için alabilirsin. bir de bu sene ona türkçe yama çıktı

WW2 al.
Aynı oyuna para verilmez ve ayrıca MP yok MW2 Remastered versiyonunda.

MW serisini beğendiysen Black Ops serisinide oyna.

Geri