WW 2 al.Modern warfare 2 yi bitirdim ve çok iyiydi yeni oyun almak istiyorum 2 oyun var aklımda Call of duty WW2 ve Modern Warfare 2 remastered ne dersiniz?
Modern warfare serisini bitirdimWW 2 al.
MW 2 yi oynamışsın zaten.
Onun yerine MW sersinin 1. Oyunu olan cod 4 MW yi ve 3. Oyunu olan MW 3'ü al.
Grafikler için değer mi diyorumWW 2 al.
MW 2 yi oynamışsın zaten.
Onun yerine MW sersinin 1. Oyunu olan cod 4 MW yi ve 3. Oyunu olan MW 3'ü al.
O zaman ww al. Film gibi oyun.Modern warfare serisini bitirdim
Dostum Mw 2 nin aynı oyununu neden oynayacaksın şimdi. Yani defalarca oynanabilecek bir oyun evet biliyorum ama üzerinden zaman geçtikten sonra oyna benceModern warfare serisini bitirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Grafikler için değer mi diyorum
Tamam WW2 alacağımO zaman ww al. Film gibi oyun.
Hatta bf 4,5 ve 1 şu an steam de 80 lira. Prime ile almadiysan onları da alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum Mw 2 nin aynı oyununu neden oynayacaksın şimdi. Yani defalarca oynanabilecek bir oyun evet biliyorum ama üzerinden zaman geçtikten sonra oyna bence
ikisi de harkulade ww2 hem senaryo bakımından da yeni olduğu için alabilirsin. bir de bu sene ona türkçe yama çıktıModern warfare 2 yi bitirdim ve çok iyiydi yeni oyun almak istiyorum 2 oyun var aklımda Call of duty WW2 ve Modern Warfare 2 remastered ne dersiniz?
WW2 al.Modern warfare 2 yi bitirdim ve çok iyiydi yeni oyun almak istiyorum 2 oyun var aklımda Call of duty WW2 ve Modern Warfare 2 remastered ne dersiniz?
Adwanced Warfare'de oyna.Oynadım
Call of duty delisi olarak öneririm, benim cod serisinde tek beğenmediğim hikayeli oyun infinite warfare.O oyun güzel mi? Kötü diyorlarda