Öneri Modüler Ve Ucuz Psu?

Yusuf1

80+
Reaksiyon skoru
18
Agalar sistemim belli aşağıda yazıyor fazlası eksiği yok

versatile marka 600w psu kullanıyorum bunu elimden çıkartacağım yerine bilindik sağlam bir şey almak istiyorum

ama modüler de olsun istiyorum ve 600w sanki çok fazla

modüler olmasa bile kaç w yeterli sisteme ?

yinede yazayım
r3 3100
palit 1650oc

450w falan yeter

600W bu sisteme bayağı fazla eğer yükseltme düşünmüyorsanız, bütçe ne kadar?

600W bu sisteme bayağı fazla eğer yükseltme düşünmüyorsanız, bütçe ne kadar?
anakart yükseltmesi yapacağım ama ne zaman belli değil.. B550 düşünüyorum, işlemci ve ekran kartı içinse pek bir şey diyemiyorum
bir bakmışsın 12.nesil intel'e geçiş yapmışım

1k veya 1.5k

Agalar sistemim belli aşağıda yazıyor fazlası eksiği yok

versatile marka 600w psu kullanıyorum bunu elimden çıkartacağım yerine bilindik sağlam bir şey almak istiyorum

ama modüler de olsun istiyorum ve 600w sanki çok fazla

modüler olmasa bile kaç w yeterli sisteme ?

yinede yazayım
r3 3100
palit 1650oc
Bir kaç hafta önce high power 500w 80+ PSU aldım 500-600 TL aralığında high power bildiğim kadarıyla kaliteli bir marka bende bu yüzden aldım sizde bakabilirsiniz aklınızda bulunsun

anakart yükseltmesi yapacağım ama ne zaman belli değil.. B550 düşünüyorum, işlemci ve ekran kartı içinse pek bir şey diyemiyorum
bir bakmışsın 12.nesil intel'e geçiş yapmışım

1k veya 1.5k

Anakart zaten güç tüketen bir bileşen değil, ekran kartı ve işlemci asıl önemli bileşenler. Güç tüketiminin 95%'ini onlar oluşturuyor zaten.

Yurt dışından gelecek, bu kadar bütçe varken verin geçin derim 1500 TL'ye falan gelecek.

Anakart zaten güç tüketen bir bileşen değil, ekran kartı ve işlemci asıl önemli bileşenler. Güç tüketiminin 95%'ini onlar oluşturuyor zaten.

Yurt dışından gelecek, bu kadar bütçe varken verin geçin derim 1500 TL'ye falan gelecek.
750w diyor bu psu ya peki şunu sormak istiyorum 400w yeten bir sisteme 750w takıp 350si açıkta kalınca ne oluyor ona ?

750w diyor bu psu ya peki şunu sormak istiyorum 400w yeten bir sisteme 700w takıp 350si açıkta kalınca ne oluyor ona ?

Açıkta kalan bir şey yok, PC ve PSU'nun çalışma prensibi bu şekilde değil. Sistem gerektiği kadarını çekecek, açıkta kalma gibi bir şey yok.

Açıkta kalan bir şey yok, PC ve PSU'nun çalışma prensibi bu şekilde değil. Sistem gerektiği kadarını çekecek, açıkta kalma gibi bir şey yok.
ha anladım 750ye kadar sınırı var

750w diyor bu psu ya peki şunu sormak istiyorum 400w yeten bir sisteme 750w takıp 350si açıkta kalınca ne oluyor ona ?

750w gereksiz olur hocam yani.

Soruna gelicek olursak bu tarz psular güç çekilen kadar çalışır yani 750 max tır sen 450 kullanırsan 500 üretir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

veya

Bunlardan birini öneririm ikiside sana rahat rahat yeter.

750w gereksiz olur hocam yani.

Soruna gelicek olursak bu tarz psular güç çekilen kadar çalışır yani 750 max tır sen 450 kullanırsan 500 üretir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

veya

Bunlardan birini öneririm ikiside sana rahat rahat yeter.

teşekkürler ilgin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,609
Üyeler
197,003
Son üye
Ahmed ali
Geri