iptal zaten galiba @Çağrı YılmazTüh be site güvenilir değildir diye vermedim 0 TL'ye sipariş keşke verseydim pişman oldum
Kargo geldi, kutuyu açtım bana wraith prism yerine anime kızı göndermişler (bana özel hediye buymuş galiba)Fark edenlere hediye veriyorlarmış
neden hortlattın kiBenim geldi 80 tane evin bir duvarını wraith prism koleksiyonu yaptım
Sen manyak mısın geçen dolar 10 tl oldu konusunu hortlatan sen değil misin üzerinden aylar geçmiş. Burda adamlar daha dün mesaj yazmışlar yöneticiler bu toxic adamla niye ilgilenmiyorsunuz insanı deli ediyor @Mehmet Yılmazneden hortlattın ki
Manyak mısın deyip bide @Mehmet Yılmaz 'ı etiketlemek? Çok kritiik.Sen manyak mısın geçen dolar 10 TL oldu konusunu hortlatan sen değil misin üzerinden aylar geçmiş. Burda adamlar daha dün mesaj yazmışlar yöneticiler bu toxic adamla niye ilgilenmiyorsunuz insanı deli ediyor @Mehmet Yılmaz
toxic diyerek bana hakaret etme hakkın yok bu hakkı kim veriyor sana? saygını takın!Sen manyak mısın geçen dolar 10 TL oldu konusunu hortlatan sen değil misin üzerinden aylar geçmiş. Burda adamlar daha dün mesaj yazmışlar yöneticiler bu toxic adamla niye ilgilenmiyorsunuz insanı deli ediyor @Mehmet Yılmaz
adminden niye korkuyorsun bunca yıl devletin admininden korktuk ülke ne hale geldi. Korkmayın bir hak varsa sonuna kadar arayın o da etten kemikten.Manyak mısın deyip bide @Mehmet Yılmaz 'ı etiketlemek? Çok kritiik.
Adminden mi korkuyorum tm komik çocuk sen haklısıntoxic diyerek bana hakaret etme hakkın yok bu hakkı kim veriyor sana? saygını takın!
Mesaj otomatik birleştirildi:
adminden niye korkuyorsun bunca yıl devletin admininden korktuk ülke ne hale geldi. Korkmayın bir hak varsa sonuna kadar arayın o da etten kemikten.
Ne alaka sen bir konuda suçluyken karşı tarafa dava açman gibi bir şey? O kadar kıvırmışsın ki tamam biliyoruz ama her şeyi buraya çekmene de gerek yoktoxic diyerek bana hakaret etme hakkın yok bu hakkı kim veriyor sana? saygını takın!
adminden niye korkuyorsun bunca yıl devletin admininden korktuk ülke ne hale geldi. Korkmayın bir hak varsa sonuna kadar arayın o da etten kemikten.
Ne alaka sen bir konuda suçluyken karşı tarafa dava açman gibi bir şey? O kadar kıvırmışsın ki tamam biliyoruz ama her şeyi buraya çekmene de gerek yok
Çocuğa bana hakaret etmeye hakkın yok diyor moderatörü çağırınca adminden mi korkuyorsun diyor Milletin derdini anlamak zor.toxic diyerek bana hakaret etme hakkın yok bu hakkı kim veriyor sana? saygını takın!