🔥İndirim MOLECULEPC HAFTASONU INDIRIMI

4 üründen 3 ürüne indirmişler. Her site cimrileşmeye başladı. Normal karşılıyorum artık.

İnandırıcı olmuyor. Dükkanın olduğunu biliyoruz. Lütfen düzgün indirim yap da alalım bir şeyler.

İnandırıcı olmuyor. Dükkanın olduğunu biliyoruz. Lütfen düzgün indirim yap da alalım bir şeyler.
Dükkanım değil yanlış bilgilendirmeden dolayı şikayet ettim seni. Geçen hafta da başka bir arkadaş aynı siteden indirimleri açtı ben indirim görürsem paylaşıyorum bak sıcak fırsatlar sayfasına benzer ithamları tebilionu paylaştığımda da aldım neyse şimdi herkes paylaşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 üründen 3 ürüne indirmişler. Her site cimrileşmeye başladı. Normal karşılıyorum artık.
Evet geçen hafta 4'müş bazen güzel indirim yapıyor bu site bence dizüstünün fiyatı iyi
GPU'nun fiyatı iyi mi sizce?
Çok iyi değil ama güzel gibi fiyatlar düşüyor 3060ti bazında

bu ürünler çok fazla hocam tam 3ürün

Uygunsuz Dil
Dükkanım değil yanlış bilgilendirmeden dolayı şikayet ettim seni. Geçen hafta da başka bir arkadaş aynı siteden indirimleri açtı ben indirim görürsem paylaşıyorum bak sıcak fırsatlar sayfasına benzer ithamları tebilionu paylaştığımda da aldım neyse şimdi herkes paylaşıyor

Evet geçen hafta 4'müş bazen güzel indirim yapıyor bu site bence dizüstünün fiyatı iyi

Çok iyi değil ama güzel gibi fiyatlar düşüyor 3060ti bazında
Senin 990 mesajın varmış, sen değilsin doğru.
Bir tane daha profil fotoğrafsız 2-3 mesajlı eleman var, onun dükkanı bu. İndirime 2-3 ürün koyuyor tüm forumlarda konu açıyor. Kusura bakma.

puahahahha uyanık seni :D zeka küpü :D aman harcama bu zekanı :D sana da kalsın biraz :D :D
Ne diyorsun dümbük. Karıştırmışız.

Bence klavye çok iyi. 60 dolardan satılıyor dışarıda. Üstelik her tuşunda da RGB var sanırsam. 360 liraya G213 almıştım 2 hafta önce bunun geleceğini bilseydim bekler bunu alırdım.

Geri