Neler Yeni

Mondial drift l 125 alacağım önerisi olan varmı ?

pendragon

80+ Bronze
Motor hakkında önerisi olan varmı ? Alınca ne yapıp ne yapmamalıyım ilk motorum olucak ayrıca kask öneriniz nedir ls2 iyi midir? ?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Motor hakkında önerisi olan varmı ? Alınca ne yapıp ne yapmamalıyım ilk motorum olucak ayrıca kask öneriniz nedir ls2 iyi midir? ?
Motor bende var tam 1 yıl olucak 1 ay sonra.Düzgün binip sınırları zorlamazsan güzel sağlam motor. Sadece alınca akü değiştir 500-600 liraya başka da masraf etmezsin bakım masrafı hariç.Ben hiç sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamamda.Şuanda en iyi fp motorlardan olabilir ancak son dönemde bi tık parası arttı tabi.Yinede alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kask konusuna gelirsek bütçe ney?

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
ls 2 bence gayet güzel ve kask konusunda gidip bu kask hiç kırılmıyor diyenler var ve videolarıda oluyor bir kask düştüğün zaman kırılmazsa içinde senin kafan kırılır o yüzden esneme payı olan bir kask tercih et

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motor bende var tam 1 yıl olucak 1 ay sonra.Düzgün binip sınırları zorlamazsan güzel sağlam motor. Sadece alınca akü değiştir 500-600 liraya başka da masraf etmezsin bakım masrafı hariç.Ben hiç sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamamda.Şuanda en iyi fp motorlardan olabilir ancak son dönemde bi tık parası arttı tabi.Yinede alınır.

Kask konusuna gelirsek bütçe ney?
Hocam kask icin 3-4 bin tl civarında motor konusuna gelirsek yani çoğu motorcu gibi hız tutkum yok sadece istediğim yere götürsün görünüşü güzel olsun yeter kafasındayım teşekkürler

ls 2 bence gayet güzel ve kask konusunda gidip bu kask hiç kırılmıyor diyenler var ve videolarıda oluyor bir kask düştüğün zaman kırılmazsa içinde senin kafan kırılır o yüzden esneme payı olan bir kask tercih et
Hocam iyi mi? kötümü anlamadım başta iyi sonda başka kask tercih et demişsiniz

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Hocam kask icin 3-4 bin TL civarında motor konusuna gelirsek yani çoğu motorcu gibi hız tutkum yok sadece istediğim yere götürsün görünüşü güzel olsun yeter kafasındayım teşekkürler

Kafa ölçüne baktınmı doğru kask için?

Hocam kask icin 3-4 bin TL civarında motor konusuna gelirsek yani çoğu motorcu gibi hız tutkum yok sadece istediğim yere götürsün görünüşü güzel olsun yeter kafasındayım teşekkürler

M beden alıcaksan bunu al.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir

Ls 2 tabikide iyi bir kask biraz yazım hatası olmuş kusura bakma güzel bir kasktır herkesin motora başlangıç kaskı diyebilirim

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Önce kask sonra dizlik ve dirsek koruma alman gerek ve lastik seçimin çok önemli naylon lastikle yağmurlu havalarda çok tehlikeli kış lastiği olarak anlaş winter grip 2 tavsiye ediyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Önce kask sonra dizlik ve dirsek koruma alman gerek ve lastik seçimin çok önemli naylon lastikle yağmurlu havalarda çok tehlikeli kış lastiği olarak anlaş winter grip 2 tavsiye ediyorum
Konuya bodoslama dalıyorum da görünce merak ettim.
Küçük motorlar yağmurlu havada sürülmüyor diye bir şey duymuştum bu 50-100-125 cc'ler falan sürülmüyor mu yağmurda veya en az kaç olmalı vs.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Konuya bodoslama dalıyorum da görünce merak ettim.
Küçük motorlar yağmurlu havada sürülmüyor diye bir şey duymuştum bu 50-100-125 cc'ler falan sürülmüyor mu yağmurda veya en az kaç olmalı vs.
14 Sene oldu motosiklet kullanmaya başlayalı böyle bir konuyu ilk defa duyuyorum ekipmanın tam olduktan sonra her zaman binersin karlı havalar hariç

pendragon

80+ Bronze
Kafa ölçüne baktınmı doğru kask için?

M beden alıcaksan bunu al.
Kafam büyük hocam ölçmedim ama büyük en az l veya xl olur heralde

CoNKeR

80+ Bronze
  • İkinci el kask alınmaz (temizekipman sitesi önerilmiş)
  • İnternetten kask alınmaz.
  • Denenmeden, beden bilinse dahi kask alınmaz.
  • LS2 harika bir kask üreticisi değil. İyi olan modelleri var, fakat çoğu modeli alt/orta sınıfta.

Golf 4 R32

80+ Silver
Arkadaşta drift l var daha rodajı bitmedi 750km de motor lambası yandı. Sebebi bilinmiyor.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
14 Sene oldu motosiklet kullanmaya başlayalı böyle bir konuyu ilk defa duyuyorum ekipmanın tam olduktan sonra her zaman binersin karlı havalar hariç
Bilmiyorum hocam özellikle 50 cc için duyuyordum aslında yağmurda sürülmüyor vs. diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,602
Üyeler
163,854
Son üye
adenpp2
Top Bottom