Motor bende var tam 1 yıl olucak 1 ay sonra.Düzgün binip sınırları zorlamazsan güzel sağlam motor. Sadece alınca akü değiştir 500-600 liraya başka da masraf etmezsin bakım masrafı hariç.Ben hiç sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamamda.Şuanda en iyi fp motorlardan olabilir ancak son dönemde bi tık parası arttı tabi.Yinede alınır.Motor hakkında önerisi olan varmı ? Alınca ne yapıp ne yapmamalıyım ilk motorum olucak ayrıca kask öneriniz nedir ls2 iyi midir? ?
Kask konusuna gelirsek bütçe ney?Motor hakkında önerisi olan varmı ? Alınca ne yapıp ne yapmamalıyım ilk motorum olucak ayrıca kask öneriniz nedir ls2 iyi midir? ?
ls 2 bence gayet güzel ve kask konusunda gidip bu kask hiç kırılmıyor diyenler var ve videolarıda oluyor bir kask düştüğün zaman kırılmazsa içinde senin kafan kırılır o yüzden esneme payı olan bir kask tercih etMotor hakkında önerisi olan varmı ? Alınca ne yapıp ne yapmamalıyım ilk motorum olucak ayrıca kask öneriniz nedir ls2 iyi midir? ?
Hocam kask icin 3-4 bin tl civarında motor konusuna gelirsek yani çoğu motorcu gibi hız tutkum yok sadece istediğim yere götürsün görünüşü güzel olsun yeter kafasındayım teşekkürlerMotor bende var tam 1 yıl olucak 1 ay sonra.Düzgün binip sınırları zorlamazsan güzel sağlam motor. Sadece alınca akü değiştir 500-600 liraya başka da masraf etmezsin bakım masrafı hariç.Ben hiç sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamamda.Şuanda en iyi fp motorlardan olabilir ancak son dönemde bi tık parası arttı tabi.Yinede alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kask konusuna gelirsek bütçe ney?
Hocam iyi mi? kötümü anlamadım başta iyi sonda başka kask tercih et demişsinizls 2 bence gayet güzel ve kask konusunda gidip bu kask hiç kırılmıyor diyenler var ve videolarıda oluyor bir kask düştüğün zaman kırılmazsa içinde senin kafan kırılır o yüzden esneme payı olan bir kask tercih et
Kafa ölçüne baktınmı doğru kask için?Hocam kask icin 3-4 bin TL civarında motor konusuna gelirsek yani çoğu motorcu gibi hız tutkum yok sadece istediğim yere götürsün görünüşü güzel olsun yeter kafasındayım teşekkürler
Hocam iyi mi? kötümü anlamadım başta iyi sonda başka kask tercih et demişsiniz
Hocam kask icin 3-4 bin TL civarında motor konusuna gelirsek yani çoğu motorcu gibi hız tutkum yok sadece istediğim yere götürsün görünüşü güzel olsun yeter kafasındayım teşekkürler
Hocam kask icin 3-4 bin TL civarında motor konusuna gelirsek yani çoğu motorcu gibi hız tutkum yok sadece istediğim yere götürsün görünüşü güzel olsun yeter kafasındayım teşekkürler
Ls 2 tabikide iyi bir kask biraz yazım hatası olmuş kusura bakma güzel bir kasktır herkesin motora başlangıç kaskı diyebilirimHocam kask icin 3-4 bin TL civarında motor konusuna gelirsek yani çoğu motorcu gibi hız tutkum yok sadece istediğim yere götürsün görünüşü güzel olsun yeter kafasındayım teşekkürler
Konuya bodoslama dalıyorum da görünce merak ettim.Önce kask sonra dizlik ve dirsek koruma alman gerek ve lastik seçimin çok önemli naylon lastikle yağmurlu havalarda çok tehlikeli kış lastiği olarak anlaş winter grip 2 tavsiye ediyorum
14 Sene oldu motosiklet kullanmaya başlayalı böyle bir konuyu ilk defa duyuyorum ekipmanın tam olduktan sonra her zaman binersin karlı havalar hariçKonuya bodoslama dalıyorum da görünce merak ettim.
Küçük motorlar yağmurlu havada sürülmüyor diye bir şey duymuştum bu 50-100-125 cc'ler falan sürülmüyor mu yağmurda veya en az kaç olmalı vs.
Kafam büyük hocam ölçmedim ama büyük en az l veya xl olur heraldeKafa ölçüne baktınmı doğru kask için?
HJC C70 SILON MC3H FULLFACE SİYAH/SARI MOTOSİKLET KASKI
HJC C70 SILON MC3H FULLFACE SİYAH MOTOSİKLET KASKI Gelişmiş polikarbonat dış kabuk yapısı. Gelişmiş CAD teknolojisinin kullanımı sayesinde düşük ağırLığa sahiptir ve bu sayede konforlu bir sürüş sağlar. Gelişmiş Kanallı Havalandırma Sistemi önden arkaya tam hava sirkülasyonu sağlar. Isıyı ve...temizekipman.com
M beden alıcaksan bunu al.
Bilmiyorum hocam özellikle 50 cc için duyuyordum aslında yağmurda sürülmüyor vs. diye.14 Sene oldu motosiklet kullanmaya başlayalı böyle bir konuyu ilk defa duyuyorum ekipmanın tam olduktan sonra her zaman binersin karlı havalar hariç