Gif Man
80+ Gold
Valla Büyük Olay OlurUdoexhowxjoexn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam alicekken stock bitse![]()
Gaminggen Ve Laptop.com 'u Sina Çölüne Sürgüne Yollar .
Valla Büyük Olay OlurUdoexhowxjoexn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam alicekken stock bitse![]()
Taksit Olayı İse İyiLen yok ben 8.499 ₺ye aldım zaten. (4 taksit ile vade farkı bindi o benlik durum)
hocam taksit yapamıyom ben ya yapı kredide yok taksit seçeneğiTabi ki hem de benim ilk almayı istediğim bu idi ama fiyatından ve yeni 2023 yeni model olmasından dolayı Dell tercih ettim ayrıca ergonomisi gayet iyi
Jdksxhskjdell olmaz. Boykotlu marka.
Ben de YapıKredi World Gold ile aldım? Kart bilgilerini yazınca altta taksit seçenekleri çıkar. Eğer ki sende çıkmıyorsa sorun yok. Sen tek çekim yap kredi kartı hareketlerinden de taksitlendirebilirsin rahat olhocam taksit yapamıyom ben ya yapı kredide yok taksit seçeneği
Alienware ile Dell kesinlikle 1.sıraya geçer.ROG iyi bir tercih olacaktır. Sıralama yapmak gerekirse, Asus > Dell > Viewsonic.
Al artık monitör artık allllvazgeçeceğim bu gidişle24 inç 144 165hz alıp geçeceğim hepsinin her yönden eksisi var bana
viewsonic hariç bunun eksisi hiç kimse hakkında söz etmiyor
İŞİN Kötü yanı kartım yanımda yok paketini bile açmadımBen de YapıKredi World Gold ile aldım? Kart bilgilerini yazınca altta taksit seçenekleri çıkar. Eğer ki sende çıkmıyorsa sorun yok. Sen tek çekim yap kredi kartı hareketlerinden de taksitlendirebilirsin rahat ol
Hocam 200-300hz monitör boş iş gel sana 66hz Canavar bir monitör satayım 5ms tam bir makina (!)İŞİN Kötü yanı kartım yanımda yok paketini bile açmadımmaaş hesabı açarken verdiler duruyor