Yardım Monitör alırken nasıl bir yol izliyorsunuz ölü piksel konusunda ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Arkadaşlar monitör alırken hep bir stres içinde alıyorum. Şu aralar yine bir monitör alacam fakat ölü piksel çıkar diye aşırı stres yapıyorum. Aklımda 2 monitör var. Bir tanesini vatandan sıfır piksel garantili alabiliyorum fakat asıl istediğim monitör vatanda satılmıyor ve farklı sitelerden almam gerekiyor. Bu sefer de ölü piksel çıkarsa değişim yapmazlar eminim. Ve aşırı şanssız bir insanım ben. Kesin ölü piksel çıkar yani. THH ile falan da hiç uğraşamam. Siz bir siteden monitör aldığınızda ölü piksel çıkarsa ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Kafaya takmadan kullanıyor musunuz veya başka bir yol mu izliyorsunuz ?

Arkadaşlar monitör alırken hep bir stres içinde alıyorum. Şu aralar yine bir monitör alacam fakat ölü piksel çıkar diye aşırı stres yapıyorum. Aklımda 2 monitör var. Bir tanesini vatandan sıfır piksel garantili alabiliyorum fakat asıl istediğim monitör vatanda satılmıyor ve farklı sitelerden almam gerekiyor. Bu sefer de ölü piksel çıkarsa değişim yapmazlar eminim. Ve aşırı şanssız bir insanım ben. Kesin ölü piksel çıkar yani. THH ile falan da hiç uğraşamam çok yorucu bir süreç. Siz bir siteden monitör aldığınızda ölü piksel çıkarsa ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Kafaya takmadan kullanıyor musunuz veya başka bir yol mu izliyorsunuz ?
Monitörümde 2 adet ölü piksel var. Oyun oynarken o pikselleri mümkün değil farkedemezsin. Sosyal medyanin etkisiyle insanların bu şekilde strese girmesinden nefret ediyorum. Git al kardeşim istediğin monitörü

Ölü piksel mevzusuna mağazadan test alıp almadığın sürece önüne geçemezsin. Mağazalardan da pahalıya alırsın veya istediğin ürün bulunmaz. Malesef şans işi. Eğer 2.elden satma gibi bir derdin yoksa ve ölü piksel sayısı az olup kenarlardaysa farketmen zor olabilir. İade konusunu da beğenmedim diyerek iade edebilirsin diye düşünüyorum.

Ölü piksel mevzusuna mağazadan test alıp almadığın sürece önüne geçemezsin. Mağazalardan da pahalıya alırsın veya istediğin ürün bulunmaz. Malesef şans işi. Eğer 2.elden satma gibi bir derdin yoksa ve ölü piksel sayısı az olup kenarlardaysa farketmen zor olabilir. İade konusunu da beğenmedim diyerek iade edebilirsin diye düşünüyorum.
Siz nasıl bir yol izliyorsunuz hocam ?

Siz nasıl bir yol izliyorsunuz hocam ?
Ellerimi açıp dua etmiştim :D 1 kere n11 1 kere amazondan iade etmiştim. 3de tutturdum şans eseri. Ben uğraşmayı göze aldığım için kusursuz üründe direttim. Mevcut pikseller rahatsız etmiyordu normalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri