Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitör almak istiyorum

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Msi tarafında önerebileceğiniz varmı?
Biraz yoruyorum kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürün nasıl sizce

@bayanmayanbay_ @QuaiWaT @Amanita @Perfectshot06
led panel galiba

BerkQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tamer gül

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşın bu LED panel vs dediğine bakma pek anlamıyor sanırım . :D Bu monitörlerin hepsi LED zaten. LED paneller kendi içinde VA/IPS/TN vs diye ayrılıyor.
Ben normalde IPS panel varken VA panel tavsiye etmem ama bütçeniz IPS panel almaya yetmiyorsa MSI'ın VA panel QHD'lerinden birini alın geçin. Hİkayeli oyunlarda vs VA panel güzel olacaktır. Tek sıkıntı Csgo valo tarzı FPS oyunlarında ghosting yaşayabilirsiniz. Hardcore bu oyunları oynamıyorsanız da dert etmeyin.
Işık sızması her monitörde olur . AŞIRI derece olmadığı sürece sorun olmaz. O da monitör gelmeden anlaşılmaz. Ölü pixel şans işi her monitörde çıkabilir. Eğer öyle bir sorunla karşılaşırsanız iade edersiniz olur biter. Teşhir ürün almadığınızdan sıfır kapalı kutu aldığınızdan emin olun yeter.

BerkQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tamer gül
Arkadaşın bu LED panel vs dediğine bakma pek anlamıyor sanırım . :D Bu monitörlerin hepsi LED zaten. LED paneller kendi içinde VA/IPS/TN vs diye ayrılıyor.
Ben normalde IPS panel varken VA panel tavsiye etmem ama bütçeniz IPS panel almaya yetmiyorsa MSI'ın VA panel QHD'lerinden birini alın geçin. Hİkayeli oyunlarda vs VA panel güzel olacaktır. Tek sıkıntı Csgo valo tarzı FPS oyunlarında ghosting yaşayabilirsiniz. Hardcore bu oyunları oynamıyorsanız da dert etmeyin.
Işık sızması her monitörde olur . AŞIRI derece olmadığı sürece sorun olmaz. O da monitör gelmeden anlaşılmaz. Ölü pixel şans işi her monitörde çıkabilir. Eğer öyle bir sorunla karşılaşırsanız iade edersiniz olur biter. Teşhir ürün almadığınızdan sıfır kapalı kutu aldığınızdan emin olun yeter.
Önerebileceğin varmı max 4.5k bütçe ile Ips panel

GameOwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yiğit
Fiyatlar uçmuş durumda bana kalırsada 2k dan aşagı alma ben geçen sene gigabayte m27q aldım çok memnunum .

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz

BerkQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tamer gül

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben olsam sağdan soldan borç alır kesinlikle attığım IPS paneli alırdım çok güzel indirimde.
Hiç bir şekilde çıkamıyorum diyorsanız attığınız monitör güzel arkadaşım kullanıyor alabilirsiniz ama dediğim gibi IPS olan fazladan 500 TL vermeye değer.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL

BerkQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tamer gül
Ben olsam sağdan soldan borç alır kesinlikle attığım IPS paneli alırdım çok güzel indirimde.
Hiç bir şekilde çıkamıyorum diyorsanız attığınız monitör güzel arkadaşım kullanıyor alabilirsiniz ama dediğim gibi IPS olan fazladan 500 TL vermeye değer.
Siparişi veriyorum ilginiz için tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,255
Üyeler
161,017
Son üye
ilyasbey
Top Bottom