Neler Yeni

Monitör ayağı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
arkadaşlar aşağıya bıraktığım görselde ortaya bir 25 inç monitör alıcam yandaki monitörüde dik konumlandırmak istiyorum bunun için monitör ayağı önerir misiniz

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-01-20 saat 03.57.35_94a134cb.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-20 saat 03.57.35_94a134cb.jpg
    80.6 KB · Hit: 47
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlkay Ercan
North Bayou F160 Satın aldım, 2 adet monitörüm var birisi 27 birisi 24 inç. İkisini de taktım ve istediğim yönde hareket ettirebiliyorum görünüş olarak da kullanım olarak da çok estetik. Bütçen yeterliyse kesinlikle al hayat kurtarıyor birini normal diğerini dik de kullanabiliyorsun.
arkadaşlar aşağıya bıraktığım görselde ortaya bir 25 inç monitör alıcam yandaki monitörüde dik konumlandırmak istiyorum bunun için monitör ayağı önerir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sağlardanda kıstırıcak kadar yeterli yer yok direk masa üzerinde konuclandirabilecegim bisey olsa dahs iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

North Bayou F160 Satın aldım, 2 adet monitörüm var birisi 27 birisi 24 inç. İkisini de taktım ve istediğim yönde hareket ettirebiliyorum görünüş olarak da kullanım olarak da çok estetik. Bütçen yeterliyse kesinlikle al hayat kurtarıyor birini normal diğerini dik de kullanabiliyorsun.
Hocam monitor ayagini kistirabilecegim bi yer yok ondan kesinlikle massnin ustune konabilecek bi ayak lazim

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
hocam selam monitörler arasında boşluk var mı yoksa dipdibe mi oluyor yan yana ikisini normal kullandığımız da ona göre alacağımda ben bir de linki varsa atabilir misn

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Emre
Aktif bir şekilde north bayou f80 kullanıyorum ve öneririmde memnunum, ancak masanda duran deliğe tam olurmu kestiremiyorum çünkü north bayou f80'in alt kısmı biraz büyük olduğundan oraya sığar mı emin değilim. Masanın deliğin arkasında pay olmadığı için sıkıntı yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
Aktif bir şekilde north bayou f80 kullanıyorum ve öneririmde memnunum, ancak masanda duran deliğe tam olurmu kestiremiyorum çünkü north bayou f80'in alt kısmı biraz büyük olduğundan oraya sığar mı emin değilim. Masanın deliğin arkasında pay olmadığı için sıkıntı yapabilir.
Hocam muhtemelen sığmazz ondan dolayi masaya konulabilen bi stand istiyorum

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
sana sagladıgı en buyuk artı ne oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
Hocam bu monitöre uyar mı o ayak
Birrde asagida biraktigim görseldeki konuma getirebilir miyim monitorü

Ekler

• 20250120_162525.jpg
    20250120_162525.jpg
    1.9 MB · Hit: 12

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Onur
Hocam sağlardanda kıstırıcak kadar yeterli yer yok direk masa üzerinde konuclandirabilecegim bisey olsa dahs iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam monitor ayagini kistirabilecegim bi yer yok ondan kesinlikle massnin ustune konabilecek bi ayak lazim
Sana en iyi standı sundum ve sorunu dile getirdim. Masa değişmen şart gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
Sana en iyi standı sundum ve sorunu dile getirdim. Masa değişmen şart gibi.
hocam aslında tekli olanını yani nb f80 i alsam ddeliğe taksam 2. mönitörü nb f80 e taksam ve sağa koysam görseldeki gibi ana monitör kendi standında dursa olur gibi

Ekler

• 20250120_162525.jpg
    20250120_162525.jpg
    1.8 MB · Hit: 12
Top Bottom