Neler Yeni

Monitor Bi anda gidiyor geri gelmiyor

MythPhantom

80+ Bronze
Öncelikle selamlar, PC yi açıyorum 5dk geçmiyor siyah ekran geliyor ışıklar yanmaya devam ediyor ama görüntü gidiyor yeniden başlatinca düzeliyor bazen hiç olmuyor. bazende direk açılır açılmaz oluyor

Sovbidal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aras Şahin
1- monitör arizali olabilir.
pc tv ye felan bagla dene atta mumkunse bir kac gun oyle kullan emin ol.
islemcinde harici grafik entegreli ise ekran kartinicikar oyle dene bir kac gun bu sekilde olmaz ise hata, kesi olarak ekran artinda ariza soz konusu ama bence dostum bence senin problemin ya kablolardan yada monitorden dolayi. umarim en az masrafa sokucak parcadan dolayidir.

2. ekran karti arizali olabilir.

3. bundan olmaz denir ama cok yuksek ihtimalle bundan dolayida oluyor, ekran karti ile monitor arasindaki kablo saglam kaliteli ve mumkunse farkli soketlerden baglayabilecegin kablolar,gerekirse donusturucu al ve oyle dene.

MythPhantom

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- monitör arizali olabilir.
pc tv ye felan bagla dene atta mumkunse bir kac gun oyle kullan emin ol.
islemcinde harici grafik entegreli ise ekran kartinicikar oyle dene bir kac gun bu sekilde olmaz ise hata, kesi olarak ekran artinda ariza soz konusu ama bence dostum bence senin problemin ya kablolardan yada monitorden dolayi. umarim en az masrafa sokucak parcadan dolayidir.

2. ekran karti arizali olabilir.

3. bundan olmaz denir ama cok yuksek ihtimalle bundan dolayida oluyor, ekran karti ile monitor arasindaki kablo saglam kaliteli ve mumkunse farkli soketlerden baglayabilecegin kablolar,gerekirse donusturucu al ve oyle dene.
PC yi TV ye bağladım sorun çıkmadı ve başka PC bağladım monitöre yine sıkıntı olmadı. Yazılımsal bir hata gibi geliyor banada çünkü 1 gün hiç olmadı 1 gün ful oluyor

Sovbidal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aras Şahin
PC yi TV ye bağladım sorun çıkmadı ve başka PC bağladım monitöre yine sıkıntı olmadı. Yazılımsal bir hata gibi geliyor banada çünkü 1 gün hiç olmadı 1 gün ful oluyor
sinyal yok gibi bir hata gleiyor mu ? yoksa direk siyah ekran mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,070,545
Üyeler
170,019
Son üye
grenlord