Yanlış yazmısım düzelttim hangisi daha iyiAynı modelleri karşılaştırıyosun
Kullanım amacın ne olucak? Hangi oyunları oynuyorsun ? Ekran kartı modelin nedirYanlış yazmısım düzelttim hangisi daha iyi
Her oyunu oynarım valorant the forest backrooms rust raft çoğu gta çoğu oynu oynarımKullanım amacın ne olucak? Hangi oyunları oynuyorsun
Rekabetçi yönelik oynuyor isen bu ikili arasında IPS panel olduğu için asus almanı öneririm. İkinci el alacaksan bu iki monitörden daha iyi bir monitöre bulabilirsin bence. Özellikle ikisinide 27 inc seçmişsin kısa süre kullanacaksan olabilir ama uzun süre kullanıcaksan alacak olduğun monitörü 27 inc 2K alman çok daha zevkli iyi olacak senin için.Her oyunu oynarım valorant the forest backrooms rust raft çoğu gta çoğu oynu oynarım
Kısa süre derken ne kadar süre bidaki yaz çalışıp değiştiririm zaten bide daha iyi bulamadım ikinci el ,,,,, ekran kartı 4060Rekabetçi yönelik oynuyor isen bu ikili arasında IPS panel olduğu için asus almanı öneririm. İkinci el alacaksan bu iki monitörden daha iyi bir monitöre bulabilirsin bence. Özellikle ikisinide 27 inc seçmişsin kısa süre kullanacaksan olabilir ama uzun süre kullanıcaksan alacak olduğun monitörü 27 inc 2K alman çok daha zevkli iyi olacak senin için.
G sync destekleyen bir monitör önceliğin olmalı. Raft gibi oyunlarda g sync aktif edip oynadığın zaman önceden oyun kasıyo gibi oynadığını fark edeceksin. Bu iki monitörde giriş seviyesi monitörler idare ederler seni ama yenisini aldığındada ben ne oynuyormuşum dedirtcek monitörlerKısa süre derken ne kadar süre bidaki yaz çalışıp değiştiririm zaten bide daha iyi bulamadım ikinci el ,,,,, ekran kartı 4060
Sağol yardım için peki önericegin ucuz monitör varmiG sync destekleyen bir monitör önceliğin olmalı. Raft gibi oyunlarda g sync aktif edip oynadığın zaman önceden oyun kasıyo gibi oynadığını fark edeceksin. Bu iki monitörde giriş seviyesi monitörler idare ederler seni ama yenisini aldığındada ben ne oynuyormuşum dedirtcek monitörler
Rekabetçi oyun oynuyorsa, IPS Son öneri olabilir muhtemelen. TN - VA - IPS / TN - IPS - VA sıralaması, FPS Tarzı oyunlar oynayanlar için.Rekabetçi yönelik oynuyor isen bu ikili arasında IPS panel olduğu için asus almanı öneririm. İkinci el alacaksan bu iki monitörden daha iyi bir monitöre bulabilirsin bence. Özellikle ikisinide 27 inc seçmişsin kısa süre kullanacaksan olabilir ama uzun süre kullanıcaksan alacak olduğun monitörü 27 inc 2K alman çok daha zevkli iyi olacak senin için.
Dostum arkadaşın attığı 2 monitör IPS ve VA. Sen VA panel ile cs valorant oyna bakalım o ghosting nasıl gözüne gözüne giriyo. Fast IPS devrindeyiz. IPS tabikide rekabetçide VA nın önündeRekabetçi oyun oynuyorsa, IPS Son öneri olabilir muhtemelen. TN - VA - IPS / TN - IPS - VA sıralaması, FPS Tarzı oyunlar oynayanlar için.
Şimdilik bunları buldum sarı sitedeki ilanda sorun yoksa bu fiyatlara bulabilceğin en iyi monitörlerden biri. Araştırma ile daha iyilerini bulabilirsin belkiSağol yardım için peki önericegin ucuz monitör varmi