video eksikVideosu da budur
video eksik
Monitör modeli nedir?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Video yüklenmiyor, ekran görüntüsü aldım, pc yi açtım alt kısmı komple böyle anlamadım hiç bir şeyi yoktu
AOC 24G2SPU hocam daha 10 ay oluyor alalı, sabah açtım pc böyle anlamadım yaniMonitör modeli nedir?
g.o panel arızası kronik direk garantiyeMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Video yüklenmiyor, ekran görüntüsü aldım, pc yi açtım alt kısmı komple böyle anlamadım hiç bir şeyi yoktu
kolonya vs... gibi sıvılarla sildin mi ekranı (ben sildim böyle oldu zamanla da arttı en son garantiye verdim ücretsiz panel değiştirdiler)Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus tuf monitördü benimkikolonya vs... gibi sıvılarla sildin mi ekranı (ben sildim böyle oldu zamanla da arttı en son garantiye verdim ücretsiz panel değiştirdiler)
Yok knk, ekran temizleme suyu var hafif beze sıkarım öyle temizlerimkolonya vs... gibi sıvılarla sildin mi ekranı (ben sildim böyle oldu zamanla da arttı en son garantiye verdim ücretsiz panel değiştirdiler)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus tuf monitördü benimki
Değiştirirler mig.o panel arızası kronik direk garantiye
Garantiden cevap geldi çok şükür, sıfırını göndereceklermiş ama 25 gün sürer diyo fıttırmalık durumMonitör böyle ne yapmayalım birden oldu