Yardım MONİTÖR ÇİZGİ ÇİZGİ OLUYOR

rageddon

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhabalar. Bir süredir monitörümde sadece açılırken görselde olduğu gibi çizgi çizgi oluyor ama ekran geldiğinde hiç bir problem yok yani bir sıkıntı yok sadece açılırken bu şekilde bir garip oluyor bu problem teşkil eder mi etmez mi onuda anlayamadım, anlayan birileri ya da aynı problemi yaşamış arkadaşlar bir yardımcı olabilirse çok sevineceğim eğer problem var ise erkenden çözmek istiyorum . mon1.webpmon2.webp

Merhabalar. Bir süredir monitörümde sadece açılırken görselde olduğu gibi çizgi çizgi oluyor ama ekran geldiğinde hiç bir problem yok yani bir sıkıntı yok sadece açılırken bu şekilde bir garip oluyor bu problem teşkil eder mi etmez mi onuda anlayamadım, anlayan birileri ya da aynı problemi yaşamış arkadaşlar bir yardımcı olabilirse çok sevineceğim eğer problem var ise erkenden çözmek istiyorum .Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Monitör modeli nedir?

Hocam bittiyse göndermeyin.Panel arızalarının ücreti çok yüksek 1k üstüne koyup 0 alabiliyorsunuz.Hem yapsalarda düzgün olamayabiliyor

Ücretlerin fazla olma sebebi de şu.Yakınımın yanında telwvizyon monitör tamirciliği yaptığımdan biliyorum.Panel takmak sıkıntılı iş hassas iş.Bu yüzden takarken oanel kırılabiliyor.Panelin gelişi 3 se bize 9 falan diyorlar.Riski var çünkü

Ücretlerin fazla olma sebebi de şu.Yakınımın yanında telwvizyon monitör tamirciliği yaptığımdan biliyorum.Panel takmak sıkıntılı iş hassas iş.Bu yüzden takarken oanel kırılabiliyor.Panelin gelişi 3 se bize 9 falan diyorlar.Riski var çünkü
kalsın mı hocam böyle sorun olmaz diyorsan

Geri