Yardım MONİTÖR DE KIRMIZI ÇİZGİ VAR

rageddon

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba yeni bir monitör aldım fakat monitör de siyah renge gelince ekranda kırmızımsı bir çizgi var belli oluyor bu bir sorun teşkil eder mi ileride bir soruna yol açar mı yardımcı olur musunuz?

Ekler

• IMG20230106193218.jpg
    IMG20230106193218.jpg
    1.5 MB · Hit: 90
Merhaba yeni bir monitör aldım fakat monitör de siyah renge gelince ekranda kırmızımsı bir çizgi var belli oluyor bu bir sorun teşkil eder mi ileride bir soruna yol açar mı yardımcı olur musunuz?
Ölü pixel derdim ama bir sürü ölü pixel yan yana değildir büyük ihtimalle, panelde sorun var gibi duruyor değişim veya iade talebi açın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pixel derdim ama bir sürü ölü pixel yan yana değildir büyük ihtimalle, panelde sorun var gibi duruyor değişim veya iade talebi açın.
Ve ürünü nereden aldınız

Ve ürünü nereden aldınız
gaming gen adresin'den aldım

Ve ürünü nereden aldınız
ürün daha yeni değişimden gelmişti gönderdiğim de böyle bir durum yoktu

gaming gen adresin'den aldım

ürün daha yeni değişimden gelmişti gönderdiğim de böyle bir durum yoktu
Sanırım panel değişimi yapmışlar sorunlu panel takmışlar veya kargoda hasar almış , asusu arayıp bildirin hocam

asus'u mu arayayım gönderen siteyi mi arayım hocam
Gönderen siteyi ararsanız onlarda asusa gönderim diyecek hocam uğraşmak istemezseniz bize gönderin biz asusa gönderelim diyecekler yüksek ihtimalle, asusu arayın bi sorun onlar size zaten yardımcı olur

Gönderen siteyi ararsanız onlarda asusa gönderim diyecek hocam uğraşmak istemezseniz bize gönderin biz asusa gönderelim diyecekler yüksek ihtimalle, asusu arayın bi sorun onlar size zaten yardımcı olur
ben değişim istiyorum hocam bu durumdan müzdarip oldum açıkcası değişim yaparlar mı

Geri