Yardım MONİTÖR ÇİZGİ ÇİZGİ OLUYOR

rageddon

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhabalar. Bir süredir monitörümde sadece açılırken görselde olduğu gibi çizgi çizgi oluyor ama ekran geldiğinde hiç bir problem yok yani bir sıkıntı yok sadece açılırken bu şekilde bir garip oluyor bu problem teşkil eder mi etmez mi onuda anlayamadım, anlayan birileri ya da aynı problemi yaşamış arkadaşlar bir yardımcı olabilirse çok sevineceğim eğer problem var ise erkenden çözmek istiyorum . mon1.webpmon2.webp

panel arızası benim de monitör böyle oldu 1-2 hafta sonra tamamen kafayı yedi servise gönderdim, değişim için onay bekliyorum , eğer garantisi devam ediyorsa hiç bekletmeden gönder.

Merhabalar. Bir süredir monitörümde sadece açılırken görselde olduğu gibi çizgi çizgi oluyor ama ekran geldiğinde hiç bir problem yok yani bir sıkıntı yok sadece açılırken bu şekilde bir garip oluyor bu problem teşkil eder mi etmez mi onuda anlayamadım, anlayan birileri ya da aynı problemi yaşamış arkadaşlar bir yardımcı olabilirse çok sevineceğim eğer problem var ise erkenden çözmek istiyorum .Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benim eski monitörümde sadece YouTube'da böyle oluyordu. Garantiye yolladım. Para iadesi yaptılar.

nasıl çözeriz hocam bunu ilerde daha büyük probleme yol açmasın
Hocam ben zaten yeni monitör alıcam ama bunuda çöpe ayırmak yerine yaşadığım yerdeki bir tv tamircisine götüreceğim , çok cep yakacak tamir ücreti yoksa yaptırır kullanırız sende bi götür yapabilecek varsa fiyat al

Hocam ben zaten yeni monitör alıcam ama bunuda çöpe ayırmak yerine yaşadığım yerdeki bir tv tamircisine götüreceğim , çok cep yakacak tamir ücreti yoksa yaptırır kullanırız sende bi götür yapabilecek varsa fiyat al
Vatandan almıştım ben bunu garantisi bitmiş dahi olsa götürsem yine servise aracılık ediyorlar mı hocam

valla hocam garantisi bitmiş olabilir yine servise göndersem çok tutar mı
servise göndermekte fayda var, valla genelde 5 civarı tutuyor panel masrafı eğer garantisi bittiyse o paraya yeni monitör alırsınız ama eğer sizi rahatsız etmiyorsa devam edin kullanmaya fakat ilerde benimki gibi tamamen gidebilir ben göndereli 2 hafta oldu hala çözüm bekliyorum biraz uzun zaman alıyor eğer 2 monitörünüz yoksa monitörsüz kalırsınız.

servise göndermekte fayda var, valla genelde 5 civarı tutuyor panel masrafı eğer garantisi bittiyse o paraya yeni monitör alırsınız ama eğer sizi rahatsız etmiyorsa devam edin kullanmaya fakat ilerde benimki gibi tamamen gidebilir ben göndereli 2 hafta oldu hala çözüm bekliyorum biraz uzun zaman alıyor eğer 2 monitörünüz yoksa monitörsüz kalırsınız.
Valla hocam 5 tutsa yine iyi gibi bi de ayrıyetten dediğiniz gibi ikinci bir monitörüm yok ve uzun süre gidip geri gelmiyor bir de problemi çözememe durumları var boşa vakit kaybı oluyor napacağımı bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,646
Üyeler
185,141
Son üye
cyt4666
Geri