Neler Yeni

mönitör çözürnürlük

world?

80+
merhaba ben ilk öncelikle uber sistemini satın aldım ve 2 ay boyunca normal kullanıyodum ama bazı öğeler ekrana sığmıyodu o yüzden çözünürlük değiştirdim mönitörün en yüksek aldığı 1440x900 e aldım sonra kullandım biraz ekran bi anda mavi oldu 1sn sonra gitti simsiyah oldu sonra kapadım pc yi tekrar açtım ekran parlıyodu ama hiç bir şey olmuyodu sonra teknin servise görtürdüm 1 ay bekledim muadil aldım bu arada muadil almadan önceki ekran kartım zotac gaming 1660 super idi sonra muadil aldım amd radeon rx590 aldım ellerinde yokmuş aynısı şimdi asıl konuya gelelim teknik sevise sıkıntı ne dedim ekran kartı arıza yapmış dedi şimdi ben çözünürlük değiştirdim yine bu ekran kartıda aynı şeyi yaparmı sizce çözünürlük değiştirdim diyemi bozuldu bu arada PES2020 OYNARKEN BOZULDU EKRAN KARTI. şimdiden teşekkür ederim.

Hüf.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Hüseyin Avni Yıldırım
Instagram
https://www.instagram.com/havniy
Steam
https://steamcommunity.com/id/Nicklessmann
Twitter
HavniY
Facebook
huseyinavniyildirim
Rx590 nasıl muadilmiş öyle yahu. Neden kabul ettiniz hocam bunu? Nereden almıştınız ekran kartını?

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dostum keşke kabul etmeseydin 1660 supere denk bir kart değil. Bu arada çözünürlükle alakası olacağını sanmıyorum

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Windows 10'da Siyah ekran sorunu var. Çoğu kişi karşılaşmış acaba sizde de aynısı mı oldu.
Yada Ekran kartına yük binince sıcaklıkla birlikte Ekran kartı Cortlamış olabilir

world?

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10'da Siyah ekran sorunu var. Çoğu kişi karşılaşmış acaba sizde de aynısı mı oldu.
Yada Ekran kartına yük binince sıcaklıkla birlikte Ekran kartı Cortlamış olabilir
bence win10 ile alakalı değil ekran kartı çortlamış olabilir dedigin gibi tekrar olmasın şu sorunda bişey istemiyom

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
çok teşekkür ederim dostum. korkuyorum bende tekrar bozulur diye 2 ay oldu alalı
Rica ederim dostum ama çok üzülme olan olmuş artık yapacak bir şey yok Rx 590'da güzel kart.

world?

80+
Rica ederim dostum ama çok üzülme olan olmuş artık yapacak bir şey yok Rx 590'da güzel kart.
yardımın için tekrardan teşekkür ederim ben o kart umrumda değil babam benim için 1 ay boyunca her gün aradı ona üzülüyorum babam birdaha yorulmasın diye

Top Bottom