Neler Yeni

Monitör crossu etkiler mi ??

razynex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Kaya
valorantta dış çizgili cross kullanıyorum ama crossun alt kısımdaki siyahlıklar daha büyük yani crossun etrafındaki çizgiler eşit kalınlıkta değil sebebi nedir monitörün hangi özelliğine göre değişiyor ?

MOON_MVR

80+ Bronze
Monitör böyle bir şey yapamaz çok saçma olur en fazla gölge ayarından olabilir dicem o da senin gözünü kör eder anlarsın yanlış olduğunu. Yüksek ihtimal moniötürun panelindeki pixel sayısı eskisine göre az bundan dolayı böyle görüyorsun

razynex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör böyle bir şey yapamaz çok saçma olur en fazla gölge ayarından olabilir dicem o da senin gözünü kör eder anlarsın yanlış olduğunu. Yüksek ihtimal moniötürun panelindeki pixel sayısı eskisine göre az bundan dolayı böyle görüyorsun
Cafede oynuyorum düzeltilebilir bişey mi ? Ek olarak monitor almak istiyorum böle bişey olmayacagini nasil anlarim

MOON_MVR

80+ Bronze
Cafede oynuyorum düzeltilebilir bişey mi ? Ek olarak monitor almak istiyorum böle bişey olmayacagini nasil anlarim
Saçma sapan yok işte 100 hz kavisli bilmem neli falan değil de renk gamına ve kalitesine güvendiğin bir şey al sorun yaşamazsın

Top Bottom