Monitör Dahil 33K'ya Kadar Hazır Sistem Önerisi!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,613
Dostlar arkadaşıma sistem arıyorum.
MD dahil 33 bine kadar ne önerirsiniz?
Başka çıkamıyor hani maks 34 dedi.

Arkadaşınız eğer Gta 6yı 4k tam grafik oynamayacaksa önerebiliriz

Monitöre 4K ayırsak 30K lık bir PC de 5060 veya 9060XT bulunur. Toplama PC lerde sıkıntılı zamandayız 11.11 de düşürür bence.

Bu olabilir
Buna bakabilirsiniz
Monitör Olarakta
Tam şeyim yok ama ben hem monitörü hemde bilgisayarı gaming genden aldım çokda memnunum ilk gönderdikleri zamanda çok rahattı sadece ekran kartı güvenlik amaçlı takılı değildi o da yazıyor zaten.Ürünlerin hepsinin kutusunu ve garantisinide gönderiyorlar siz inceleyin.Zaten beğenmediğiniz parça olursa sistemleri özelleştirbiliyorsunuz hangi parçayı eklemek çıkarmak gerektiğini tam bilmiyorsanız gene yardımcı oluruz.

Bu olabilir
Buna bakabilirsiniz
Monitör Olarakta
Tam şeyim yok ama ben hem monitörü hemde bilgisayarı gaming genden aldım çokda memnunum ilk gönderdikleri zamanda çok rahattı sadece ekran kartı güvenlik amaçlı takılı değildi o da yazıyor zaten.Ürünlerin hepsinin kutusunu ve garantisinide gönderiyorlar siz inceleyin.Zaten beğenmediğiniz parça olursa sistemleri özelleştirbiliyorsunuz hangi parçayı eklemek çıkarmak gerektiğini tam bilmiyorsanız gene yardımcı oluruz.
Bu monitör çok kötü be. Almaya degmez.

Sistem+Monitör 2-3K fazla kaçıyor gene bir bakınıyim

Bu olabilir
Buna bakabilirsiniz
Monitör Olarakta
adam moderatör la o kadarını bilir tamam lego indirimi paylaşıyor kral ama o kadar da değil :D

Bu monitör çok kötü be. Almaya degmez.
O yüzden yazdım tam bilgim yok biraz daha araştırmak lazım ama sistemler okey bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam moderatör la o kadarını bilir tamam lego indirimi paylaşıyor kral ama o kadar da değil :D
yoo forumda mod olmak sistem veya bilgisayar bilgisi gerektirmiyor ve anlatırken her zaman tam bilgi/destek vermek isterim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya
bunlar sağlam monitörler msi mag aklıma sonradan geldi ilk attığım monitör hakkınde pek bilgim yok
bunlar 500 birim daha ucuz ama daha kaliteli
bişeylerden kısa kısa 34Kya inicez :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,384
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre