Henüz almayacağım hocam aklımda bir plan var da sistemimi belirlediğim fiyattan satabilirsem diye ne alacağımı şimdiden düşünüyorum.Hocam İstanbuldaysanız bugünkü itopya sistemini düşündünüz mü?
Hocam şöyle çıtırından niyetimi söyleyeyim. Sistemimi uygun bir fiyattan koydum monitör dahilinde. Ve şu an fark ettim ki eğer bu fiyata satabilirsem daha iyisini alabilirim. Ve evet 3070 gibi bir şey düşünüyorum işlemci olarak 5600x tercih edeceğim ama kendi başıma toplarsam sistemi montajlayabilir miyim veyahut olası problemlerde herhangi bir yere garantiye götüremeyeceğim için ne yaparım bilmediğimden kararsızım.3070-3080 arası birşeyler istiyorsunuz herhalde.Bu aralar denk gelmeye başlar sistemler yeni seri öncesi.Hazır sistem almayıp kendiniz toplayacaksanız RAM,kasa gibi bileşenleri elde tutup kendiniz de ayarlayabilirsiniz.
Anladım.Ben kendim topladım parçaları fakat arkadaşım ve bi abi yardımcı oldu bana da.Öyle bir imkanınız yoksa hazır sistem aramanız daha iyi olacaktır sizin de dediğiniz gibi.Konunun ilerlemesine göre herhangi bir ilerleme olursa yardımcı olmaya çalışacağım bildiğim kadarıyla.Ortalık sistem dolup taşacaktır bence bu zamanlarda.Aradığınız sistemi bu zamanda bulma şansınız yüksek olur.Hocam şöyle çıtırından niyetimi söyleyeyim. Sistemimi uygun bir fiyattan koydum monitör dahilinde. Ve şu an fark ettim ki eğer bu fiyata satabilirsem daha iyisini alabilirim. Ve evet 3070 gibi bir şey düşünüyorum işlemci olarak 5600x tercih edeceğim ama kendi başıma toplarsam sistemi montajlayabilir miyim veyahut olası problemlerde herhangi bir yere garantiye götüremeyeceğim için ne yaparım bilmediğimden kararsızım.