Monitör+Ders yapma alanı için140cm yeter mi?

MYSTIC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
994
Arkadaşlar sıfırdan PC toplayacağım ve masamı da yenileyeceğim.Hem monitörüm masanın üstünde olsun hem de ders çalışacak alanım olsun istiyorum.140cm boy yeter mi?

benim masa 50cm yetmiyor klavye monitör zor koyuyordum laptopuda yan koyuyorum mecbur şimdi

Arkadaşlar sıfırdan PC toplayacağım ve masamı da yenileyeceğim.Hem monitörüm masanın üstünde olsun hem de ders çalışacak alanım olsun istiyorum.140cm boy yeter mi?
Hocam onu kendine göre ayarlıyıp düşünücen biz çalisma stilini bilmiyoruz

Tamamen senin ders çalışma stiline falan bağlı bir şey. Bana yeterdi.

ben 140 lık masa kullanıyorum gayet yeterli 3 monitör klavye mouse kulaklık standı koysam bile bana kalan alan yeterli. Fakat çalışırken çok geniş alan tercih ediyorsanız masaya göre değişir.

16653247821742209785970472715362.jpg

Bu kadar minnak masa alınmamalı 140 yeterli olur bencede

Çalışma alanım maksimum 2 kitap boyunda yer kaplar.Yeter mi?Ya da size şunu sorayım,27 inç monitör ne kadar yer kaplar?
Monitör masanın üstünde pek yer kaplamaz zaten ince olur monitorler masayı çok etkilemez ayrıca 140cm gayet yeterli bence bendeki şuan 40cm yetmiyo o yüzden masanın üstündeki rafları sokup 70cm yapicam o bile gayet yeterli oluyo

Geri