yusuf544 80+ Silver Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 2,954 Reaksiyon skoru 952 Dün, 18:57 #1 SELAMÜN ALEYKÜM 2 Monitör kullanıyorum kullanmadığımda birini kapıyorum fakat kapattığımı geri açınca videodaki gibi git gek yapıyor tekrar kapayınca düzeliyor.neden oluyor ve nasıl düzelir.
SELAMÜN ALEYKÜM 2 Monitör kullanıyorum kullanmadığımda birini kapıyorum fakat kapattığımı geri açınca videodaki gibi git gek yapıyor tekrar kapayınca düzeliyor.neden oluyor ve nasıl düzelir.
Era. 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 633 Reaksiyon skoru 257 Dün, 19:03 #2 Kabloda sorun olabilir yada giriş portundan kaynaklı olabilir.
yusuf544 80+ Silver Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 2,954 Reaksiyon skoru 952 Dün, 19:06 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Era. yazmış: Kabloda sorun olabilir yada giriş portundan kaynaklı olabilir. Devamı için tıklayın... Hocam cevap için teşekkür ederim gemini sordum gsync kapat düzelir dedi düzeldi.
Era. yazmış: Kabloda sorun olabilir yada giriş portundan kaynaklı olabilir. Devamı için tıklayın... Hocam cevap için teşekkür ederim gemini sordum gsync kapat düzelir dedi düzeldi.