Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitör FPS Düşüklüğü

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
Arkadaşlar yeni bi monitör aldım 165 hz asus tuf gaming 1 ms li taktım oyunlara bi bakıyım dedim fifa 21 de klasik maçta oyundan atıyor direk pes 21 kasıyor gamecenter var conqueror blades launcheri onu açınca ekran tarıyor kapatınca düzeliyor bilgisayara bişeyler oldu monitörü taktıktan sonra bf4 oynuyorum lole giriyorum valoranta giriyorum hiç bir sorun yok ama bu diğer dediklerimde pc mahvoluyor önceden böyle bi sorun yoktu bu monitörü taktıktan sonra böyle olmaya başladı sebebi nedir yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kerem Cantürk
bence bu monitörle alakalı değil.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar yeni bi monitör aldım 165 hz asus tuf gaming 1 ms li taktım oyunlara bi bakıyım dedim fifa 21 de klasik maçta oyundan atıyor direk pes 21 kasıyor gamecenter var conqueror blades launcheri onu açınca ekran tarıyor kapatınca düzeliyor bilgisayara bişeyler oldu monitörü taktıktan sonra bf4 oynuyorum lole giriyorum valoranta giriyorum hiç bir sorun yok ama bu diğer dediklerimde pc mahvoluyor önceden böyle bi sorun yoktu bu monitörü taktıktan sonra böyle olmaya başladı sebebi nedir yardım
Ekran kartı nedir?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
amd r7 370 2gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör bu sabah geldi bundan öncesinde oynuyordum monitörü taktım girdim oyunlara dedigim gibi oldu
Ekran kartı driverleri güncel mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
evet güncel

neden ki çok bilgili değilim
eski bir ekran kartı benim laptopta r5 var 165 fps alamazsın

evet güncel

neden ki çok bilgili değilim
yani monitör ile alakalı değil ekran kartınla alakalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
ekran kartım 165 hz de zorlanıyor diyebilirmiyiz
diyemeyiz ekran kartın eski bir kart monitörle alakası yok olayın bence monitörü iade etmelisin ve para biriktirip ortalama bir pc toplamalısın veya kullanmaya devam et ama ayarlardan tazeleme hızını 60 a çek

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
diyemeyiz ekran kartın eski bir kart monitörle alakası yok olayın bence monitörü iade etmelisin ve para biriktirip ortalama bir pc toplamalısın veya kullanmaya devam et ama ayarlardan tazeleme hızını 60 a çek
monitörden memnunum gayet iyi bi monitör valorant bf4 tarzı oyunlarda gerçekten mükkemmel ama dedigim gibi fifa pes gibi oyunlarda hz yi düşürerek kullanırsam bi sorun olmaz herhalde ilerdede bi sistem dizerim diye düşünüyorum normal kullanımda bi sakıncası olurmu fifa pes haricinde bi sorun yok çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
monitörden memnunum gayet iyi bi monitör valorant bf4 tarzı oyunlarda gerçekten mükkemmel ama dedigim gibi fifa pes gibi oyunlarda hz yi düşürerek kullanırsam bi sorun olmaz herhalde ilerdede bi sistem dizerim diye düşünüyorum normal kullanımda bi sakıncası olurmu fifa pes haricinde bi sorun yok çünkü
sıkıntısı olmaz merak etme sadece istersen dediğim gibi 165 hz den 60 hz ye çek droplar azalır bir de boşu boşuna 165 hz kullanma zaten alamıyorsun 165 fps

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
sıkıntısı olmaz merak etme sadece istersen dediğim gibi 165 hz den 60 hz ye çek droplar azalır bir de boşu boşuna 165 hz kullanma zaten alamıyorsun 165 fps
tamamdır çok teşekkürler ben monitörde bi sorun var sanmıştım sorun ekran kartımın eski olmasından kaynaklıymış

60 hz ye alıp açmayı denedim fifa ve pes i gene aynı şekilde drop yiyorum diğer eski monitörü ana ekran yaptım ondada aynı sorun oldu bunun sebebi monitörün bağlı olmasımı 60 hz bişey değiştirmedi neden böyle oldu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,073
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom