Monitör gidip geliyor

Anpyon

80+
Reaksiyon skoru
0
Vatandan tavsiye sistem aldım bide yanında monitör de aldım pc toplamaya bilmedigimden bide uğraşmayım diye bilgisayarcıya verdim
Pc aldıktan sonra monitörde gidip gelme sorunları vardı bende heves edip hiç böyle kullanırım sıkıntı olmaz dedim şimdi gözüme çok çarpmaya başladı bende araştırdım driver güncelledim falan filan yine bazen yapıyor sonra bi yerde okudum HDM kabloyu değiştirin bende gittim özelikle Displayport aldım ama yinede oluyor şuanda acaba ekran kartı mı sağlam takılmadı diye düşünüyorum ama elimle kontrol ettimde oda sağlam bi çözüm bulamadım Monitörün markasını dosya olarak koydum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-10 223616.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-10 223616.webp
    82.9 KB · Hit: 25
Vatandan tavsiye sistem aldım bide yanında monitör de aldım pc toplamaya bilmedigimden bide uğraşmayım diye bilgisayarcıya verdim
Pc aldıktan sonra monitörde gidip gelme sorunları vardı bende heves edip hiç böyle kullanırım sıkıntı olmaz dedim şimdi gözüme çok çarpmaya başladı bende araştırdım driver güncelledim falan filan yine bazen yapıyor sonra bi yerde okudum HDM kabloyu değiştirin bende gittim özelikle Displayport aldım ama yinede oluyor şuanda acaba ekran kartı mı sağlam takılmadı diye düşünüyorum ama elimle kontrol ettimde oda sağlam bi çözüm bulamadım Monitörün markasını dosya olarak koydum
Sistemi televizyona bağlayıp kullanır mısınız? Onda da sorun varsa eğer sorun sistemdedir. Bu arada monitör fiyatı çok kazık topladığınız sistem de öyle değildir umarım.

Bilgisayarı Hdmi İle Tvye Tak Denemeler Yap Sıkıntı Yoksa Monitör Bozuk Sıkıntı Varsa Kasa Garantiye Gidecek

Sistemi televizyona bağlayıp kullanır mısınız? Onda da sorun varsa eğer sorun sistemdedir. Bu arada monitör fiyatı çok kazık topladığınız sistem de öyle değildir umarım.
Monitörün fiyatı değişmiş ben 5 bin aldım şimdi onu deniycem ilk başta olmuyordu şimdi yine oldu tav olmaya başladım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-10 225358.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-10 225358.webp
    37.8 KB · Hit: 17
Evet şimdi pc dediğniz gibi tv taktım ondanda gidiyor geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı Hdmi İle Tvye Tak Denemeler Yap Sıkıntı Yoksa Monitör Bozuk Sıkıntı Varsa Kasa Garantiy gidip geldi

Bilgisayarı Hdmi İle Tvye Tak Denemeler Yap Sıkıntı Yoksa Monitör Bozuk Sıkıntı Varsa Kasa Garantiye Gidecek
tv de taktım onda da aynısı oluyor neyden kaynaklı acaba ?

Son düzenleme:
Evet şimdi pc dediğniz gibi tv taktım ondanda gidiyor geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tv de taktım onda da aynısı oluyor neyden kaynaklı acaba ?
ekran kartı bozuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri