ben yaptım iç panel yandı 1 yıl kullanmam sonucunda. Servis değiştirdiSelamın aleyküm monitörümü ayarlardan 60hz den 65 e çektim kendim çzelleştirerek daha yukarsaına çıkmıyor bunu benim yapmam herhangibir sorun verir mi ekran kartına veya monitöre
Laptop ekranı yanan birini görmüştüm bence 5hz için riske gerek yokSelamın aleyküm monitörümü ayarlardan 60hz den 65 e çektim kendim çzelleştirerek daha yukarsaına çıkmıyor bunu benim yapmam herhangibir sorun verir mi ekran kartına veya monitöre
Nereden yaptınız?Selamın aleyküm monitörümü ayarlardan 60hz den 65 e çektim kendim çzelleştirerek daha yukarsaına çıkmıyor bunu benim yapmam herhangibir sorun verir mi ekran kartına veya monitöre
onu nerden yapıyoruz kullanıyorum o uygulamayı ekran kartım ndvıdaonun yerıne geforce expensıve kullan bazı oyunlarda 60 hz den 75 hz e cıkıyor veya valorant da cozunurlugu dusur ( 75 hz ) yazanları seç oluyor denedım ben
otomatık olan bır sey ama valorantta kendın yapıyorsunonu nerden yapıyoruz kullanıyorum o uygulamayı ekran kartım ndvıda
otomatık olan bır sey ama valorantta kendın yapıyorsun
hayır , monıtore overclock cekersern bozulurMesela benim monitörde 144hz ve 165hz var, 165hz yi kullanırsam bozmuş mu oluyorum yoksa farklı yollardan mı yapıyorsunuz
Nasıl yapılıyorhayır , monıtore overclock cekersern bozulur