- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,876
Bağlantı mı?fps ile drop bağlantısı yanlış bir düşünce![]()
60fps ile yediğin drobu 200fps de yemezsin
Bağlantı mı?fps ile drop bağlantısı yanlış bir düşünce![]()
sebebi yüksek fpslerde parçalar arası bilgi alış verişinin hızlı oluşundan pc içinde parçalar arasının ms değerinin düşük olması veKardeşim bu konuyu şöyle özetleyim sana. Şimdi 60 fps 60 hz oynadığın zaman, Oyunda görüntü çamur gibi olur, kırılmalar çok fazla olur ve ani dönüşlerde o hissiyatı yaşarsın. Ama 300 fps 60 hz oynarsan yine 60 hz oynarsın ama o kırılmalar ve suluboya gibi görünmez oyun. oyun daha kaliteli daha hd görünür ama hz farkı yine aynı olur.
Drop düşmeleri :Bağlantı mı?
60fps ile yediğin drobu 200fps de yemezsin![]()
Bilgiyi verdik inanmakta özgürsünüz elbetteyukarda dendiği gibi cs de 60fps 60hz ile
60hz 240 fps nin çok farkı var
Dediğin sebepler droba sebep olur doğru.Drop düşmeleri :
Ana server Fps sabitlemeleri (Oyun optimizasyonunda şirketlerin yaşadığı sorunlara binaen ana serverdaki fps sabitlemelerini içerir)
Virüsler...
Darboğazlar...
Arka Planda çalışan gereksiz işlemler...
Isı artmaları...
İnternet...
Windows update sürümleri...
Oyun/Ekran kartı optimizasyon ve güncellemeleridir...
Ayrıca 200fps frame per seconds yani saniye başına alınan Hz değeri demektir... 60hz 1ms olan bir monitör 900 fps de alsa 60 hzlik fps lik sınırı aşamaz![]()
bizde aşar demiyoruz yine 60 hz gösterir ama 60 fps 60 hz gibi olmazDrop düşmeleri :
Ana server Fps sabitlemeleri (Oyun optimizasyonunda şirketlerin yaşadığı sorunlara binaen ana serverdaki fps sabitlemelerini içerir)
Virüsler...
Darboğazlar...
Isı artmaları...
İnternet...
Ayrıca 200fps frame per seconds yani saniye başına alınan Hz değeri demektir... 60hz 1ms olan bir monitör 900 fps de alsa 60 hzlik fps lik sınırı aşamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgiyi verdik inanmakta özgürsünüz elbette![]()
bende sana dedim gecikme daha az olacağından oyundaki akıcılık daha iyi olacaktırDrop düşmeleri :
Virüsler...
Darboğazlar...
Isı artmaları...
İnternet...
Ayrıca 200fps frame per seconds yani saniye başına alınan Hz değeri demektir... 60hz 1ms olan bir monitör 900 fps de alsa 60 hzlik fps lik sınırı aşamaz
Bilgiyi verdik inanmakta özgürsünüz elbette![]()
Buradaki sorun anlaşılma sanıyorum 60hz 1ms Monitörü olan biri için 60fps alması ile 200fps alması arasındaki diğer sorunlar olmaksızın değerlendirme yapılıyorHerhangi bir sorun yokken csgo 60fps oynarsan drop yersin ve oyunun akıcı olmaz.
Bu psikolojik bir hissiyat olurbende sana dedim gecikme daha az olacağından oyundaki akıcılık daha iyi olacaktır
hayır diyorum ki fps yüksek olacağından bilgisayarda parçalar arası yani işlemci ekran kartı gibi parçalar arası iletişim daha hızlı olacak ve ms yani gecikme değeri daha düşük olacaktır buda oyuna akıcılık katarBuradaki sorun anlaşılma sanıyorum 60hz 1ms Monitörü olan biri için 60fps alması ile 200fps alması arasındaki diğer sorunlar olmaksızın değerlendirme yapılıyorSorun olmayan bir makinede 60fps 60hz ile 300fps 60hz arasında bir fark Monitörden göremez
Bu psikolojik bir hissiyat olurdiğer sorunların farkına varamayan drop sorunları olan arkadaşların sürekli değişken donanımlar internetler ve optimizasyonlarla alakalı olmasından kaynaklanabilir
![]()
Monitör 60hz 1ms (Teknik olarak 60 kare sayısını ) aşamazhayır diyorum ki fps yüksek olacağından bilgisayarda parçalar arası yani işlemci ekran kartı gibi parçalar arası iletişim daha hızlı olacak ve ms yani gecikme değeri daha düşük olacaktır buda oyuna akıcılık katar
Bende zaten gösterir demiyorum anlama sorununuz mu vaar yoksa anlamak mı istemiyorsunuzMonitör 60hz 1ms (Teknik olarak 60 kare sayısını ) aşamaz300fps yani 300 kare yi GÖS TER MEZ
![]()
ArkadaşlarBende zaten gösterir demiyorum anlama sorununuz mu vaar yoksa anlamak mı istemiyorsunuz
Doğru... siz konuyu farklı bir mecraya götürüyorsunuzMonitörüm 60HZ 1MS
Bazı kişiler 300 fps alsan bile o sana 60 görünecek diyor
Görünmez. Mesele yokbazıları ise 300 fps alsan sana 150 100 gibi gelir TAm 60 gibi değil daha fazla görünür fps diyor varmı fikri olan
bakın yine 60 hz görünür ama oyun daha akıcı olur ben demiyorum ki 300fps alırsanız 120 hz olacka sizin burada yaptığınız sadece kendi dediğinizi savunmak benim veya karşınızdakini dinlemeyip sadece kendi görüşünüzü savunuyorsunuz konuyu trollüyor musunuz anladım iyi geceler dilerimArkadaşlar
Doğru... siz konuyu farklı bir mecraya götürüyorsunuz
Görünmez. Mesele yok![]()
Soru verilir bilgi ile cevap verilirbakın yine 60 hz görünür ama oyun daha akıcı olur ben demiyorum ki 300fps alırsanız 120 hz olacka sizin burada yaptığınız sadece kendi dediğinizi savunmak
60hz'deh 200fps görür diye laf çıkmadı ağzımdan.Buradaki sorun anlaşılma sanıyorum 60hz 1ms Monitörü olan biri için 60fps alması ile 200fps alması arasındaki diğer sorunlar olmaksızın değerlendirme yapılıyorSorun olmayan bir makinede 60fps 60hz ile 300fps 60hz arasında bir fark Monitörden göremez
Bu psikolojik bir hissiyat olurdiğer sorunların farkına varamayan drop sorunları olan arkadaşların sürekli değişken donanımlar internetler ve optimizasyonlarla alakalı olmasından kaynaklanabilir
![]()