Monitör için tavsiye

BEYREK

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
10000
Arkadaşlar merhaba 10k çivarında monitör arıyorum genelde fps hikayeli oyunlar vs oynuyorum tavsiye edebileceğiniz model varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Bir model buldum bunuda yorumlarsanız sevinirim alınır mı.

MSI 27" MAG 274QRFW 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS FREESYNC BEYAZ GAMING MONITOR

hocam fp anlamda beyaz arıyorsanız rampage ellipse ya da glacier öneririm

hocam fp anlamda beyaz arıyorsanız rampage ellipse ya da glacier öneririm

Bu ilk attığında güzel gerçekten fp ürünü teşekkürler kardeşim bu benim attığın monitör nasıl sence bide bende nb f80 monitör standı varda olur mu diye onada bakıyorum

ASUS TUF Gaming VG27AQ3A gerçekten kullanınca farkını hissettiren bir monitör. 27 inç 2K çözünürlük ve 180 Hz birleşimi masa başına geçtiğiniz anda akıcılığı hissettiriyor; özellikle FPS oyunlarında görüntü adeta kayıyor. 1 ms tepki süresi sayesinde mouse hareketleri ve ani dönüşler çok net, gecikme hissi neredeyse yok. Fast IPS panelin sunduğu canlı renkler de işin keyif kısmı; sadece rekabetçi oyunlarda değil, hikâye odaklı yapımlarda da görüntü kalitesi tatmin edici seviyede. Adaptive-Sync desteğiyle yırtılma derdi yaşamamak da cabası. Kısacası hem akıcı hem net hem de göze hitap eden, fiyatına göre gerçekten yüz güldüren bir oyuncu monitörü.
Bot hesaplar. 😂

Geri