Neler Yeni

Monitör ile birlikte 1300$'a alınabilecek sistem

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşa yeni bir sistem topluyoruz, kendisi Amerika'da yaşıyor o yüzden Amerika alışveriş sitelerini kullanmamız gerekiyor. https://pcpartpicker.com/list/4HwKk9 Şöyle bir sistem yaptık birlikte siz ne diyorsunuz? (Lütfen AMD alınmaz gibi sözler söylemeyin.) Ek olarak monitör de satın alacak. (2K 144 HZ olması şart) Sorunsuz bir model önerirseniz bakalım.
40 birime ssd şu fiyatlara bak ya para varsa ssdyi daha iyi bi modelle değiştirin bence

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
40 birime ssd şu fiyatlara bak ya para varsa ssdyi daha iyi bi modelle değiştirin bence
Diğer forumda bu SSD önerildi, ben de iyi diye biliyorum. Zaten SSD'yi Windows olarak kullanıcağız. Oyunları depolamak için HDD kullanıcağız.

MYSTIC

80+ Silver
Hocam paylaştığın sistemlerde onitör iyi değil.Başka monitör bakın.En kötü temiz bir 2. el alın.1440pyi hak eden bir model olsun ama.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Listenin son hali bu o halde.
Toplam 1328$ yaptı.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
27MP59G farklı bir model, ilk kez duydum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FHD 75Hz monitörmüş çünkü :D
O zaman ebay üzerindeki cihaza ilerleyeceğiz. :D

Topladığımız cihaz da değişmesi gereken bir şey var mı? @Monique.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
27gn800-b yerine şu ikisinden biri daha iyi olur.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
27gn800-b yerine şu ikisinden biri daha iyi olur.
İkisi arasından hangisi mantıklı olur peki Gigabyte'mi?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Diğer forumda bu SSD önerildi, ben de iyi diye biliyorum. Zaten SSD'yi Windows olarak kullanıcağız. Oyunları depolamak için HDD kullanıcağız.
HDD eğer oyunlar küçük değilse ve asset streaming kullanıyorsa pek önermem. 62 dolara Team MP33 1 TB alınabilir. 62 dolar bütçeyi aşarsa 34 dolara 512 GB'ı var.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
HDD eğer oyunlar küçük değilse ve asset streaming kullanıyorsa pek önermem. 62 dolara Team MP33 1 TB alınabilir. 62 dolar bütçeyi aşarsa 34 dolara 512 GB'ı var.
HDD'ye genellikle AAA+ oyunları koyacak arkadaşım. Unity gibi işlerle uğraşmıyor sadece oyun oynanacak cihazda. SSD'yi PNY yerine MP33 modelimi seçilsin?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
HDD'ye genellikle AAA+ oyunları koyacak arkadaşım. Unity gibi işlerle uğraşmıyor sadece oyun oynanacak cihazda. SSD'yi PNY yerine MP33 modelimi seçilsin?
PNY'nin hangi modelini alacak? Ayrıca AAA oyunların kimisi (örneğin RDR2) HDD ile yavaş başlatmaya rağmen iyi çalışırken bazı oyunlarda ilk caching problem yapabilir. PUBG'de mesela ben eski laptop'umda bu problemi görüyordum ama benimki bir laptop HDD'siydi yani bu durumda o kadar da kötü olmaz. Ben uzun bir süre HDD'den ARK bile oynamıştım.

Bir de duyduğuma göre o monitörde ghosting fazlaydı. Bu bütçeye 1440p sığdırmak biraz mantıksız gibi.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
PNY'nin hangi modelini alacak? Ayrıca AAA oyunların kimisi (örneğin RDR2) HDD ile yavaş başlatmaya rağmen iyi çalışırken bazı oyunlarda ilk caching problem yapabilir. PUBG'de mesela ben eski laptop'umda bu problemi görüyordum ama benimki bir laptop HDD'siydi yani bu durumda o kadar da kötü olmaz. Ben uzun bir süre HDD'den ARK bile oynamıştım.

Bir de duyduğuma göre o monitörde ghosting fazlaydı. Bu bütçeye 1440p sığdırmak biraz mantıksız gibi.
1080'de darboğaz yapacak bu sistem o yüzden 1440P koyuyoruz ikinci elden LG almak veya Gigabyte modeli almak fakat Bid sistemi biraz sorun alternatif olarak 2.el satan bir kişi bulamadık kafalar karıştı iyice. PNY XLR8 CS3030 modelini almayı planlıyoruz. Ek olarak arkadaşın evinde HDD bulunuyor onu takacak sistemine.

Ama derseniz ki üstte attığınız model daha mantıklı ona da bakabiliriz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,305
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

Ghosting fazla derken hangi monitörü kastettiniz acaba?

Top Bottom