Yardım MONİTÖR IŞIĞI NASIL DEĞİŞTİRİLİR

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar çok basit bir sorun fakat bir türlü nasıl düzelteceğimi bulamadım yada düzelmeyen modelin kendisinde bu renk olan bir şey mi monitör arkası ışığı açık mavi renginde ben kırmızı siyah tarzı bir renk yapmak istiyorum yazılımda göremedim monitör üzerindeki tusta göremedim ne yapmalıyım model aoc agon pro AG276QKD2

Ekler

• 1000042651.webp
    1000042651.webp
    423.1 KB · Hit: 41
Arkadaşlar çok basit bir sorun fakat bir türlü nasıl düzelteceğimi bulamadım yada düzelmeyen modelin kendisinde bu renk olan bir şey mi monitör arkası ışığı açık mavi renginde ben kırmızı siyah tarzı bir renk yapmak istiyorum yazılımda göremedim monitör üzerindeki tusta göremedim ne yapmalıyım model aoc agon pro AG276QKD2

indir kur bunu ayarlanıyorsa buradan ayarlanıyordur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-10 191037.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-10 191037.webp
    21.8 KB · Hit: 6
  • Ekran görüntüsü 2026-03-10 191048.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-10 191048.webp
    19.1 KB · Hit: 6
hocam bu osd menusunde lıght fx bolumu kapalı gozukuyor o bır kablo baglamadım falan dıye olabılır mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parlaklık kapalı çekip hafif fx kısmını falan kapalı yapıp uygula dediğinizde olmuyor mu
olmuyor dırek osd menusunde gozukmuyor lıght fx sadece yazılımında var kablo eksıklıgı vs olabılır mı bır ıncelemesınde adamda acılıyor fakat bende orası kapalı gozukuyor

hocam bu osd menusunde lıght fx bolumu kapalı gozukuyor o bır kablo baglamadım falan dıye olabılır mı acaba

olmuyor dırek osd menusunde gozukmuyor lıght fx sadece yazılımında var kablo eksıklıgı vs olabılır mı bır ıncelemesınde adamda acılıyor fakat bende orası kapalı gozukuyor

bakın hocam monitorun kutusundan cıkan kablo vs var mı

osd menüsünde bir ayar olmasi lazim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,417
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri