Monitor kablosu için yardım

boynundan

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
999
Selamlar dostlar

Monitör olarak
G24F 2 165hz ( OC 180hz ) aldım arkadaşlar

Buna görüntü verecek olan kabloyu DP den DP almam lazımmış sanırım en iyi görüntüyü DP verir dediler

Yardımcı olur musunuz

https://ty.gl/3pqdsvm0he bu ürün olur mu ? İyi günler

Ürünle beraber Display Port göndermiş olmaları gerekiyor göndermediler mi? Kutu içeriğine iyi baktığından emin misin kankam

Kargo geldiğinde HDMI, Display kablosu hepsini bir yolluyorlar ben de itopyadan almıştım monitörümü çok sorun yaşayanlar olmuş G24F 2 modeli hakkında sarı ekran olsun ölü piksel olsun ben bir üst modelini kullanıyorum kullanıcı şansıma mı bilemem ama en ufak bir sıkıntı yaşamadım kutumda da sadece parmak ucu kadar bükülme vardı

Kargo geldiğinde HDMI, Display kablosu hepsini bir yolluyorlar ben de itopyadan almıştım monitörümü çok sorun yaşayanlar olmuş G24F 2 modeli hakkında sarı ekran olsun ölü piksel olsun ben bir üst modelini kullanıyorum kullanıcı şansıma mı bilemem ama en ufak bir sıkıntı yaşamadım kutumda da sadece parmak ucu kadar bükülme vardı
Kanka ölü piksel olursa iade alıyorlar mı

Kargon geldiğinde kutuyu açarken videoya çekebilirsin eğer uzun sürerse videoyu 1.25x hızlandırabilirsin monitörü de bağladığında bilgisayarı çalıştırıp monitörde herhangi bir sıkıntı var mı diye videoya çekebilirsin eğer bir sorun varsa itopyayla iletişime geçip iade veya değişim isteyebilirsin

İade konusunda ben iade talebi oluşturmadığım için bilmiyorum ama kuzenim itopyadan monitör almıştı ve 3 ölü pikselden değişim talep etmişti ellerinde model bulunmadığı için para iadesi yaptılar ve biraz daha para ekleyip daha iyi bir monitöre geçiş yaptı sıkıntısız bir şekilde kullanıyor şu an. (değiştirdiği monitör g24f 2 değil)

Son düzenleme:
Geri