Merhaba arkadaşlar sorudada yazdığım gıbı sızce monıtor kalıtem nasıl ghpstıng yok olu pıksel yok ışık sızması falan da yok laptoptan gectım görüntü bıraz degısık geldı bir de sızın yorumlarınızı ogrenmek ısterım.
monitör güzel renk ayarlarını sıfırla sadece dijital vebrance yazanı fulle tartışmasız en iyi renk ayarıdır valoda silahların daha güzel görünüyor birde ayarlarını en düşüğe çekMerhaba arkadaşlar sorudada yazdığım gıbı sızce monıtor kalıtem nasıl ghpstıng yok olu pıksel yok ışık sızması falan da yok laptoptan gectım görüntü bıraz degısık geldı bir de sızın yorumlarınızı ogrenmek ısterım.
Kanka Valo oynarken 1-2 sanıyelık drop gırıyor nedenı ne olabılırmonitör güzel renk ayarlarını sıfırla sadece dijital vebrance yazanı fulle tartışmasız en iyi renk ayarıdır valoda silahların daha güzel görünüyor birde ayarlarını en düşüğe çek
internetten olabilirKanka Valo oynarken 1-2 sanıyelık drop gırıyor nedenı ne olabılır
İnternette sorun yok başka neyden olabılırinternetten olabilir
monitörün g sync desteği varsa onu aç yırtılmayı falanda önlerİnternette sorun yok başka neyden olabılır
Expo dıye bırsey varmı onu açtım sımdı öyle denıcem Bıdemonitörün g sync desteği varsa onu aç yırtılmayı falanda önler
expo ile alakalı değildir monitöründe gsync freesync veya adaptive sync varsa bunları açExpo dıye bırsey varmı onu açtım sımdı öyle denıcem Bıde
Fazla yükseltmişsin, hepsini defaulta çekip digital vibrance ı 60 yapsan yeter.Merhaba arkadaşlar sorudada yazdığım gıbı sızce monıtor kalıtem nasıl ghpstıng yok olu pıksel yok ışık sızması falan da yok laptoptan gectım görüntü bıraz degısık geldı bir de sızın yorumlarınızı ogrenmek ısterım.
Oyun ıcınden acabılırmıyımexpo ile alakalı değildir monitöründe gsync freesync veya adaptive sync varsa bunları aç
TeşekkürlerFazla yükseltmişsin, hepsini defaulta çekip digital vibrance ı 60 yapsan yeter.
ekran kartın Nvidiamı amd miOyun ıcınden acabılırmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Nvidia aynı sorun gene varekran kartın Nvidiamı amd mi