Neler Yeni

Öneri Monitör kalmadımı koca memlekette.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Altay
Profosyonel oyunculuk ile normal oyunculuğu ayrı tutmak lazım bence. Aynı amaçlara yönelik monitör üretmiyorlar. Alacak olsam ben yine de sana attıklarımı alırdım :)
Ben daha çok profesyonel taraftayım, profesyonel oyuncunun monitörü ile normal oyuncu da işini görür ama normal oyuncu monitörü profesyonelin işini görmez

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben daha çok profesyonel taraftayım, profesyonel oyuncunun monitörü ile normal oyuncu da işini görür ama normal oyuncu monitörü profesyonelin işini görmez
Ya tamamen amaçlara yönelik tercih edilmeli. Bana kalırsa karşılaştırmak doğru olmuyor. Şu an profosyonel amaçlara yönelik bir zowie monitör almak istiyorsan alabileceğin monitörler XL2546K ve XL2566K gibi modellerdir. Bu monitörlerin olayı çok hızlı TN panel kullanması. Bu TN paneller bildiğimiz TN panellerden üst düzey olduğu için renkler vb. sanıldığı kadar kötü değil. Yine de renk konusunda attığım asusun yanından geçemezler. Oturup bir hikayeli oyun oynamak istediğinde, alacağın tat farkı uçurum kadar olacaktır. Attığım asusla hem oyun oynayabilir, hem tasarım vb. gibi renklerle bir işin varsa halledebilirsin. Hız konusunda da oldukça tatminkâr. Önemli olan senin hangi amaç için istediğin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Altay
Ya tamamen amaçlara yönelik tercih edilmeli. Bana kalırsa karşılaştırmak doğru olmuyor. Şu an profosyonel amaçlara yönelik bir zowie monitör almak istiyorsan alabileceğin monitörler XL2546K ve XL2566K gibi modellerdir. Bu monitörlerin olayı çok hızlı TN panel kullanması. Bu TN paneller bildiğimiz TN panellerden üst düzey olduğu için renkler vb. sanıldığı kadar kötü değil. Yine de renk konusunda attığım asusun yanından geçemezler. Oturup bir hikayeli oyun oynamak istediğinde, alacağın tat farkı uçurum kadar olacaktır. Attığım asusla hem oyun oynayabilir, hem tasarım vb. gibi renklerle bir işin varsa halledebilirsin. Hız konusunda da oldukça tatminkâr. Önemli olan senin hangi amaç için istediğin.👍

Ya tamamen amaçlara yönelik tercih edilmeli. Bana kalırsa karşılaştırmak doğru olmuyor. Şu an profosyonel amaçlara yönelik bir zowie monitör almak istiyorsan alabileceğin monitörler XL2546K ve XL2566K gibi modellerdir. Bu monitörlerin olayı çok hızlı TN panel kullanması. Bu TN paneller bildiğimiz TN panellerden üst düzey olduğu için renkler vb. sanıldığı kadar kötü değil. Yine de renk konusunda attığım asusun yanından geçemezler. Oturup bir hikayeli oyun oynamak istediğinde, alacağın tat farkı uçurum kadar olacaktır. Attığım asusla hem oyun oynayabilir, hem tasarım vb. gibi renklerle bir işin varsa halledebilirsin. Hız konusunda da oldukça tatminkâr. Önemli olan senin hangi amaç için istediğin.
Biliyorum hocam inan biliyorum ama zowie gecikme değerinde sıçıyor 1ms ve gtg değil, saçmalık o kadar e spor monitörüyüm deyip gecikmeli monitör üretmek, aktifde zowie kullanıyorum zaten safi rüzgar yani, sırf işin reklamındalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,987
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn
Top Bottom