Ghoul
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
hayirli olsun kral umarim sorunduz bi cihaz gelir keyfini surersinaldım hocam omeni gelince fikirlerimi paylaşırım allah utandırmasın
hayirli olsun kral umarim sorunduz bi cihaz gelir keyfini surersinaldım hocam omeni gelince fikirlerimi paylaşırım allah utandırmasın
aldım hocam omeni gelince fikirlerimi paylaşırım
monitör dağıtıma çıkmış gelince test edicem umarım bi problem çıkmazhayirli olsun kral umarim sorunduz bi cihaz gelir keyfini surersin
testleri fazla anlamıyorumda nasıl ghosting olduğunu falan nasıl anlıcam ?hayirli olsun kral umarim sorunduz bi cihaz gelir keyfini surersin
ghosting testi yazip kamerani ac ufolarin hizi ile hareket ettirirken video veya fotoğraf cek de yoktuur ghosting ölü pixel testi yap yoksa devam varsada degisim yaparlarmonitör dağıtıma çıkmış gelince test edicem umarım bi problem çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
testleri fazla anlamıyorumda nasıl ghosting olduğunu falan nasıl anlıcam ?
ölü pixel v.s bişey yok başka yapmam gereken bişey varmıghosting testi yazip kamerani ac ufolarin hizi ile hareket ettirirken video veya fotoğraf cek de yoktuur ghosting ölü pixel testi yap yoksa devam varsada degisim yaparlar
artık çok geç :d![]()
ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.583,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha önce kullandığım ve memnun kaldığım bi monitör. Şuan 2k 27" modelini kullanıyorum. Bi incelemeni tavsiye ederim.
ghosting isik sizmasi testi de yaptiysan gule gule kullan ayarlardan Gaming moduna al Response time 3 e al devam. Begendinmi bu arada saglamligi nasil ?? tank gibi demiölü pixel v.s bişey yok başka yapmam gereken bişey varmı
valla kurulumu baya basitti baya baya basitti kurulumu hdr monitöre geçince dedim ne çekmişim ben böyle monitör baya iyighosting isik sizmasi testi de yaptiysan gule gule kullan ayarlardan Gaming moduna al Response time 3 e al devam. Begendinmi bu arada saglamligi nasil ?? tank gibi demi![]()
aga gaming moduna nasıl alıcamghosting isik sizmasi testi de yaptiysan gule gule kullan ayarlardan Gaming moduna al Response time 3 e al devam. Begendinmi bu arada saglamligi nasil ?? tank gibi demi![]()
menuye gir arkadaki tustan orda modlar vardir Gaming standart cart curt onu Gaming e al. Orda Repons Time var onuda 3 e getir baska bisey yokvalla kurulumu baya basitti baya baya basitti kurulumu hdr monitöre geçince dedim ne çekmişim ben böyle monitör baya iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga gaming moduna nasıl alıcam
aga bi sorunum daha var oyuna girdiğim zaman ekranı tam ekran yaptığım zaman ekran çamur gibi çok kalitesiz olutyor fakat tam ekrna pencerelide böyle bi durum yok neden kaynaklanıyormenuye gir arkadaki tustan orda modlar vardir Gaming standart cart curt onu Gaming e al. Orda Repons Time var onuda 3 e getir baska bisey yok
çözünürlügu ayarla masaustu cozunurlugu ile ayni olsun goruntu gaming moda al bide görüntüyüaga bi sorunum daha var oyuna girdiğim zaman ekranı tam ekran yaptığım zaman ekran çamur gibi çok kalitesiz olutyor fakat tam ekrna pencerelide böyle bi durum yok neden kaynaklanıyor
problemi çözemedim oyundayken alt tab attığım zaman canlılık düşüyorçözünürlügu ayarla masaustu cozunurlugu ile ayni olsun goruntu gaming moda al bide görüntüyü
dostum video falan çekip yt ye at linkini at bura bakayım nası oldugunu görmeyince bişey diyemiyorum. ama ben monitörü taktım çalıştırdım 1920 ye 1080 çözünürlükte çalıştır oyununkide öyle olsun. renkler için Gaming modunu seçtim bide Response Time 3 yaptım başka bişeyyapmadımproblemi çözemedim oyundayken alt tab attığım zaman canlılık düşüyor