Yardım Monitör Kolu NB F80 Orijinal mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba,
SON GÜNCELLEME:

Alacak olan olursa satıcı sonradan iletişime geçti. Baya bir açıklama yaptı. Bu ürünler parti şeklinde geldiği için son gelen ürünler inç değeri büyük olarak gelmiş North Bayou tarafından. Benim sipariş Başka site üzerinden sipariş ettiğim için ürün iade olacak fakat aklınıza takılan bir şey olursa satıcı ile iletişime geçin. Baya ilgililer o konuda.

Konu Kilit.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
N11 üzerinden North Bayou F80 monitör kolu aldım fakat NB D5 diye bir ürün göndermişler. Not olarakta NB D5 f80 in yeni versiyonu, boyutları 17-30 dan 17-32 ye yükseltilmiştir diye not yazmışlar. Bilgili Arkadaşlar yazabilirse sevinirim.

Ürün Görseli:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
n11 den bir şey alınmaz iade et paranı iste ne kadar verdin

Arkadaşlar merhaba,
N11 üzerinden North Bayou F80 monitör kolu aldım fakat NB D5 diye bir ürün göndermişler. Not olarakta NB D5 f80 in yeni versiyonu, boyutları 17-30 dan 17-32 ye yükseltilmiştir diye not yazmışlar. Bilgili Arkadaşlar yazabilirse sevinirim.

Ürün Görseli:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
benimkinin kutusuyla uzaktan yakından alakası yok

north bayou'nun kendi sitesini kontrol ettim ve öyle bir kol göremedim. Büyük ihtimal size çakma malı itelemişler.

Ekler

• IMG_4063.jpeg
    IMG_4063.jpeg
    2.6 MB · Hit: 118
  • IMG_4060.jpeg
    IMG_4060.jpeg
    2.6 MB · Hit: 119
  • IMG_4062.jpeg
    IMG_4062.jpeg
    2.6 MB · Hit: 116
  • IMG_4061.jpeg
    IMG_4061.jpeg
    1.4 MB · Hit: 122
Evet. Çakma mal. Ama anlamadığım bu yorum yapanlar neye göre yorum yapmış? Alacak arkadaşlar olursa almasınlar ürün linki de burada.
bot hesap anlamadınız mı? isim ve soy isimlerin çoğu aynı

ben h180 modelini dun siparis ettim amazondan fake mi gonderiyorlar ? kendi sitesinde de ayni fiyat
fake demiyorum ama dolandırılır daha kötü ürünü alırsınız. ya sitesinden alacaksınız yada bilindik herkesin güvenilir aldığı yerden alın

o zaman bol kazıklanmalar knkam. n11 ve amazondan devam et sen
amazondan mı dfgklhbbjsfkglhjkkujıjklnlfgnljnsklşsfgfgj amazon dediğin şirket senın n11 ini trendyolunu üst üste koyar beşe böler destek konusunda hizmet kalitesi konusunda trendyoldan bu saatten sonra çorap almam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman bol kazıklanmalar knkam. n11 ve amazondan devam et sen
Trendyola güveneceğime n11 e güvenirim :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,377
Üyeler
183,108