Neler Yeni

Monitör kolu tavsiyesi

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Onur
Arkadaşlar merhaba bu ürünü alsam. Daha sonra bununla uzatsam ve bir kol daha takıp 3 monitör taksam taşır mı ?
3 monitörü tek standdan taşır mı diye endişelendim. Masaya sabitleyerek kullanacağım.
Ayrıca sağlam monitör kolu öneriniz varsa bekliyorum bütçe önemsiz en sağlam bildiğiniz hangisiyse bekliyorum.
Ben north Bayou sık kullanılıyor diye buna baktım.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@CptSpork dostum nb kolu başlığı atmışsın bilgin varsa cevaplandırır mısın sorumu

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Adem
Arkadaşlar merhaba bu ürünü alsam. Daha sonra bununla uzatsam ve bir kol daha takıp 3 monitör taksam taşır mı ?
3 monitörü tek standdan taşır mı diye endişelendim. Masaya sabitleyerek kullanacağım.
Ayrıca sağlam monitör kolu öneriniz varsa bekliyorum bütçe önemsiz en sağlam bildiğiniz hangisiyse bekliyorum.
Ben north Bayou sık kullanılıyor diye buna baktım.
max 9kg taşıma kapasitesi var özelliklerinde belirtmişler. 9kg'yi geçmediğiniz sürece sorun olmaz.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
max 9kg taşıma kapasitesi var özelliklerinde belirtmişler. 9kg'yi geçmediğiniz sürece sorun olmaz.
Evet ama ben üstüne takviye bir tane daha kol takıcağım ve 3 kol da tabiatıyla öne doğru sarkacağından şüpheye düştüm acaba taşır mı diye

Top Bottom