Çözüldü✓ Monitör kolunu doğru takmış mıyım ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,238
North Bayou F80 monitör kolunu Msı G274QPF E2 Modeline taktım herhangi bi yanlış bir şey var mı bakabilir misiniz ?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    747.8 KB · Hit: 43
  • image.webp
    image.webp
    592.6 KB · Hit: 43
Sıkıntı yok olması gerektiği gibi :)
tamamdır hocam bir de bu kol bu monitörü kaldırır değil mi 27 inç ya eski monitörümde korkum yoktu ama buna geçince tırstım biraz başta hatta kendi kolunu mu taksam dedim :)

tamamdır hocam bir de bu kol bu monitörü kaldırır değil mi 27 inç ya eski monitörümde korkum yoktu ama buna geçince tırstım biraz başta hatta kendi kolunu mu taksam dedim :)
kaldırır vesa destekli sonuçta.

32ye kadar sorun yok.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    916.4 KB · Hit: 20
  • image.webp
    image.webp
    353.3 KB · Hit: 20
Yakınlarda hırdavatçı benzeri bir dükkan varsa metal pul alıp taksan daha sağlam olur. Şart değil ama olsa iyi olur.

Yakınlarda hırdavatçı benzeri bir dükkan varsa metal pul alıp taksan daha sağlam olur. Şart değil ama olsa iyi olur.
heh ona bakıyordum ben de kutuya baktım ama yoktu içinde böyle kullansam sağlamlık konusunda sıkıntı olmaz değil mi ?

heh ona bakıyordum ben de kutuya baktım ama yoktu içinde böyle kullansam sağlamlık konusunda sıkıntı olmaz değil mi ?
Hırdavatci gibi yerlerden 3-5 TL'ye alırsın. Pul olursa daha sağlıklı olur ama şart değil.
Pul binen yükü dagitacagi için daha sağlıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,431
Üyeler
186,066
Son üye
Murat3777
Geri