B Batur 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 240 Reaksiyon skoru 60 11 Aralık 2024 #1 Monitör standı aldım ama vidaları sıktığım zaman monitörün arka kapağı çıkıyor bir türlü sıkılmıyor ya da ben mi fazla sıkıyorum anlamadım ama bildiğim kadarıyla sonuna kadar sıkmam lazım ki oynamasın. Neyi yanlış yaptım ?
Monitör standı aldım ama vidaları sıktığım zaman monitörün arka kapağı çıkıyor bir türlü sıkılmıyor ya da ben mi fazla sıkıyorum anlamadım ama bildiğim kadarıyla sonuna kadar sıkmam lazım ki oynamasın. Neyi yanlış yaptım ?
E EmirhanBayramFK 80+ Silver Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2,028 Reaksiyon skoru 966 11 Aralık 2024 #2 Konudan bağımsız hocam hangi standı aldınız ?
B Batur 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 240 Reaksiyon skoru 60 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 EmirhanBayramFK yazmış: Konudan bağımsız hocam hangi standı aldınız ? Devamı için tıklayın... Hocam temudan aldım marka link yok maalesef
EmirhanBayramFK yazmış: Konudan bağımsız hocam hangi standı aldınız ? Devamı için tıklayın... Hocam temudan aldım marka link yok maalesef