monitör ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım

sprinkie

80+
Reaksiyon skoru
27
merhaba arkadaşlar itopyadan aoc g2260vwq6 monitör alacağım en çok ölü piksel çıkmasından korkuyorum ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım.

Bendede aoc var ölü pikselli şekilde 4senedir kullanıyorum.

İade edebilirsin ölü pixel çıkarsa ben sadece tembel olduğum için uğraşmadım

merhaba arkadaşlar itopyadan aoc g2260vwq6 monitör alacağım en çok ölü piksel çıkmasından korkuyorum ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım.
pek bilmyorum ama iade ederseniz kabul ederler herhalde

Yapman gereken şey sakin olman nefes alış verişini sakin bir şekilde yapmalısın ve telefonunu alıp sipariş ettiğin yere sorununu söylemelisin eyer para iadesi yapmıyorlarsa değişim talebini yaparsın . ve yenisini alırsın :)

ölü piksel çıkarsa yollayın itopyaya.

Aoc g2490vxa monitörümde 1 tane ölü piksel çıktı ama bakınca bile bazen göremiyorum hiç rahatsız etmiyor. Rahatsız ediyorsa iade edersin.

Hiçbir şey demeden iade et kutusuna poşetine zarar verme aynı şekilde koy paketle gönderirsin. Bazı markalar 3 ve üstü ölü piksel iade alıyor ama AOC ben alırken aldığım yere sorarak almıştım 1 ölü piksel bile çıkarsa ilk 15 gün getir değiştiririz demişti ve ölü piksel çıkmadı kullanıyorum.

IMG_20210624_103245.jpg

Benim ölü pixel bu kadar çok belli olmuyor dikkatli bak aldığında monitöre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,175
Üyeler
192,632
Son üye
helpmeplease
Geri