Neler Yeni

MONİTÖR ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI İADA ALIRLAR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Harun
ALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
ALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?
Forumlarda ölü piksel varsa direkt iade oluşturun diyorlar.
İps panel ekranlarda biraz ışık sızması normal diyorlar fakat ölü piksel için direkt iade.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon'dan aldıysanı ve konum uygunsa kapıdan alırlar. Kargoyu kolay gelsin seçmen lazım

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Naci
Hangi marka? Birçok firma 2 adet ölü piksele değişim yapmıyor. Ekranın köşelerindeyse yani çok dikkat çekmiyorsa ( ki 1 hafta da farkedememissin) önemli değil

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Mert

Konu açtınız, cevapladık ?

EmreE38

80+ Silver
Forumlarda ölü piksel varsa direkt iade oluşturun diyorlar.
İps panel ekranlarda biraz ışık sızması normal diyorlar fakat ölü piksel için direkt iade.

Amazon'dan aldıysanı ve konum uygunsa kapıdan alırlar. Kargoyu kolay gelsin seçmen lazım
Ben öyle diyen biriyle hiç karşılaşmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Harun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi marka? Birçok firma 2 adet ölü piksele değişim yapmıyor. Ekranın köşelerindeyse yani çok dikkat çekmiyorsa ( ki 1 hafta da farkedememissin) önemli değil

MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR​

İade talebi oluştur
OLUŞTURDUM KRAL

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Naci

MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR​

OLUŞTURDUM KRAL
İade edip alacağın yeni modelin sorunsuz çıkacağının garantisi yok. Yeni alacağın monitörde ışık sızması ya da yine ölü piksel çıkabilir . Eğer rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanmanı öneririm.

The Semih

80+ Gold
İnternetten monitör almamanı tavsiye ederim, gidip mağazadan kendin teslim al orada test ettir, ama test ettirirsen farklı prosedürler giriyor diye biliyorum mesela 15 gün cayma hakkı olmuyormuş.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Ben öyle diyen biriyle hiç karşılaşmadım
konularda herkes iade diyor.

İnternetten monitör almamanı tavsiye ederim, gidip mağazadan kendin teslim al orada test ettir, ama test ettirirsen farklı prosedürler giriyor diye biliyorum mesela 15 gün cayma hakkı olmuyormuş.
mağazadan alırsa iade edemez , belki 1 gün sonra sorun çıktı. Orada ne kadar detaylı tesy yapabilecek ki :(
Bence amazon satıcılı alsın

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Mert
Asıl internetten alacaksın üstadım. 14 gün cayma hakkın oluyor. Geçen sene 3 monitör iade ettim. Bir hafta içinde ölü piksel haricinde panel arızası verenler de oldu “sonradan”

Mağazada her şeyi test etseniz bile, kısa süre içerisinde bozulmama garantisi yok.

Ayrıca Amazon’da iade 30 gün. Amazon ve hepsiburada haricinde monitör alınmasını kesinlikle önermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,588
Üyeler
170,390
Son üye
DroHacilgen
Top Bottom