Harunbeyxc
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
ALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?
Forumlarda ölü piksel varsa direkt iade oluşturun diyorlar.ALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?
Hangi marka? Birçok firma 2 adet ölü piksele değişim yapmıyor. Ekranın köşelerindeyse yani çok dikkat çekmiyorsa ( ki 1 hafta da farkedememissin) önemli değilALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?
Ben öyle diyen biriyle hiç karşılaşmadımForumlarda ölü piksel varsa direkt iade oluşturun diyorlar.
İps panel ekranlarda biraz ışık sızması normal diyorlar fakat ölü piksel için direkt iade.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazon'dan aldıysanı ve konum uygunsa kapıdan alırlar. Kargoyu kolay gelsin seçmen lazım
Alıyorlar diye biliyorum.ALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?
İade talebi oluşturALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?
Hangi marka? Birçok firma 2 adet ölü piksele değişim yapmıyor. Ekranın köşelerindeyse yani çok dikkat çekmiyorsa ( ki 1 hafta da farkedememissin) önemli değil
OLUŞTURDUM KRALİade talebi oluştur
İade edip alacağın yeni modelin sorunsuz çıkacağının garantisi yok. Yeni alacağın monitörde ışık sızması ya da yine ölü piksel çıkabilir . Eğer rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanmanı öneririm.MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OLUŞTURDUM KRAL
konularda herkes iade diyor.Ben öyle diyen biriyle hiç karşılaşmadım
mağazadan alırsa iade edemez , belki 1 gün sonra sorun çıktı. Orada ne kadar detaylı tesy yapabilecek kiİnternetten monitör almamanı tavsiye ederim, gidip mağazadan kendin teslim al orada test ettir, ama test ettirirsen farklı prosedürler giriyor diye biliyorum mesela 15 gün cayma hakkı olmuyormuş.
Normal çünkü neden kusurlu mal kullansınki adam 10k para vermiikonularda herkes iade diyor.
Asıl internetten alacaksın üstadım. 14 gün cayma hakkın oluyor. Geçen sene 3 monitör iade ettim. Bir hafta içinde ölü piksel haricinde panel arızası verenler de oldu “sonradan”İnternetten monitör almamanı tavsiye ederim, gidip mağazadan kendin teslim al orada test ettir, ama test ettirirsen farklı prosedürler giriyor diye biliyorum mesela 15 gün cayma hakkı olmuyormuş.