sanırım yazılımsal olarak çözülemez ölü piksel sayısı zamanlar artar çünkü onunda ömrü varMonitördeki ölü piksel düzeltilebilir veya gün geçtikçe ölü piksel sayısı artar mı ?
yani ölü piksel olmasa bile sonradan olabilir mi ?sanırım yazılımsal olarak çözülemez ölü piksel sayısı zamanlar artar çünkü onunda ömrü var
evet ölü piksel piksellerin ömrünü tamamlaması ile olur her monitörde her yada geç oluryani ölü piksel olmasa bile sonradan olabilir mi ?
sence iade edeyim mi elime ne kadar da ulaşır bir fikrin var mı ?evet ölü piksel piksellerin ömrünü tamamlaması ile olur her monitörde her yada geç olur
iade et.sence iade edeyim mi elime ne kadar da ulaşır bir fikrin var mı ?
çok belli olmuyor 1 tane var aslında uğraşmak istemiyorum uğraşayım mı ?iade et.
benim gözüm baatıyor been iade ederdimçok belli olmuyor 1 tane var aslında uğraşmak istemiyorum uğraşayım mı ?
düşük bir ihtimal yayılabilir. 1 tane falansa ben iade etmem ama tekrar söylüyorum artabilir 3-4 gün daha kullanın başka çıkkmazsa bence göndermeyin göndermek sıkıntı biraz 20 günde falan anca elinde olurMonitördeki ölü piksel düzeltilebilir veya gün geçtikçe ölü piksel sayısı artar mı ?
sen dede ne göz varmışbenim gözüm baatıyor been iade ederdim
takıntılıyım öyle şeylere batıyor gözüme en küçük şeydüşük bir ihtimal yayılabilir. 1 tane falansa ben iade etmem ama tekrar söylüyorum artabilir 3-4 gün daha kullanın başka çıkkmazsa bence göndermeyin göndermek sıkıntı biraz 20 günde falan anca elinde olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen dede ne göz varmış
İade et iade süreci 15 gün filandır ama aldığın yere bağlı nerden aldınız ?sence iade edeyim mi elime ne kadar da ulaşır bir fikrin var mı ?
2 tane var biri zaten sol üstte çok az belli oluyor diğeride üst ortayanın biraz solunda oda çok belli olmuyor 20 gün fazla iç beklemek istemiyorum çok yayılır mı sabit kalırsa sıkıntı çıkmaz inş yayılmaz artmazdüşük bir ihtimal yayılabilir. 1 tane falansa ben iade etmem ama tekrar söylüyorum artabilir 3-4 gün daha kullanın başka çıkkmazsa bence göndermeyin göndermek sıkıntı biraz 20 günde falan anca elinde olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen dede ne göz varmış
hepsiburadaİade et iade süreci 15 gün filandır ama aldığın yere bağlı nerden aldınız ?