Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Siz yine bir hafta falan bekleyin bencene kadar sürede artar 1 2 gün beklesem mi belki artmaz
Siz yine bir hafta falan bekleyin bencene kadar sürede artar 1 2 gün beklesem mi belki artmaz
iade etmesem çok mu sıkıntı çıkarır bana ?Hayır, hepsiburada sadece 14 gün içerisinde iade alıyor, 1 ay sonra garantiye gider, iade almazlar
Onu tam olarak bilemeyiz ama çıkarma ihtimali var tabi, teknoloji şans işiiade etmesem çok mu sıkıntı çıkarır bana ?
şimdi pazara kadar beklesem hiç artış olmassa sonradan artış olur mu yani kesin artış oluyor muSiz yine bir hafta falan bekleyin bence
Diyorum ya, şans işi, olabilir de olmayabilir de. Kesin bişey diyememşimdi pazara kadar beklesem hiç artış olmassa sonradan artış olur mu yani kesin artış oluyor mu
tamam teşekkürlerDiyorum ya, şans işi, olabilir de olmayabilir de. Kesin bişey diyemem
Rica ederimtamam teşekkürler
yazılımsal çözümü yok. garanti süren varsa gönder. gün geçtikçe artar sonuçta ömürlük bir şey değil.Monitördeki ölü piksel düzeltilebilir veya gün geçtikçe ölü piksel sayısı artar mı ?
iade edince parayı yolluyolar değil mi kabul edilince iade ben havale işlemi ile almıştımOnu tam olarak bilemeyiz ama çıkarma ihtimali var tabi, teknoloji şans işi
Tabikide yolluyorlariade edince parayı yolluyolar değil mi kabul edilince iade ben havale işlemi ile almıştım
ben eğer garantiye yolla dersem peki bana aynı monitörün yenisini verirler dimi?Tabikide yolluyorlar
Vermezler büyük ihtimalben eğer garantiye yolla dersem peki bana aynı monitörün yenisini verirler dimi?
Tek cözümü iade veya garantiMonitördeki ölü piksel düzeltilebilir veya gün geçtikçe ölü piksel sayısı artar mı ?