Neler Yeni

Monitör ölü piksel Soru

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
2 tane var biri zaten sol üstte çok az belli oluyor diğeride üst ortayanın biraz solunda oda çok belli olmuyor 20 gün fazla iç beklemek istemiyorum çok yayılır mı sabit kalırsa sıkıntı çıkmaz inş yayılmaz artmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsiburada
monitörü çok sallamamaya çalış belki sallayınca artabilir ama düşük ihtimal çok kafaya takıp moral bozma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
2 tane var biri zaten sol üstte çok az belli oluyor diğeride üst ortayanın biraz solunda oda çok belli olmuyor 20 gün fazla iç beklemek istemiyorum çok yayılır mı sabit kalırsa sıkıntı çıkmaz inş yayılmaz artmaz

hepsiburada
15 günde olur zaten size şey derler iade edince şu tarih de satıcı iade sürenize cevap vericektir o tarihde cevap verir 3 iş günü içinde de paranız yatar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

hepsiburada
Hangi monitörü aldınız?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
galiba ben aldım 1 gün sonra stoktan kalktı aslında artmıcak olsa hiç sıkıntı yok belli olmuyor
Maalesef öyle bir risk var, bende HB dan monitör aldım gelmesini bekliyorum, eğer bir tane bile ölü piksel çıkarsa bende iade edeceğim, ileride çok baş ağrıtabilir

Taxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Selahattin
Maalesef öyle bir risk var, bende HB dan monitör aldım gelmesini bekliyorum, eğer bir tane bile ölü piksel çıkarsa bende iade edeceğim, ileride çok baş ağrıtabilir
peki şimdi 3 yıl garantisi var ya bu monitörün ben 1 ay sonra iade etmek istesem edemiyormuyum

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
peki şimdi 3 yıl garantisi var ya bu monitörün ben 1 ay sonra iade etmek istesem edemiyormuyum
Hayır, hepsiburada sadece 14 gün içerisinde iade alıyor, 1 ay sonra garantiye gider, iade almazlar

Top Bottom