Öneri Monitör önerir misiniz? bir az acil

ercanz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4500
merhabalar dün Gravix 5A sistemini satın aldım ve evde ki monitörüm 15 yıllık casperin bi monitörü hdmi girişi bile bulunmuyor monitör için çok para harcamak istemediğimden 4.5 bin tl gibi bi fiyata çıkarım diye düşünüyorum eğer f/p bir monitör olursa 5kya zorlamaya çalışırım ama o kadar para vermeye pek gönlüm el vermiyor 2. el monitör / 0 monitör öneriniz var ise açığım ve bakmanızı istediğim bir kaç monitör var almaya kalkışsam hangisi almalıyım ya da almamam için bir neden belirtin lütfen. (aşağıdaki monitörlerin 3ms civarı olduğunun farkındayım öyle çok fazla ms takıntım yok rekabetçi oyunlarda o yüzden sorun olarak görmüyorum ama düşük ms seçince çok fark yaratır mı onu da açıklarsanız memnun olurum çünkü pek araştıramadım o konuyu)

James Donkey Rion R20 24" 200hz 0.5ms Fhd Va Curved Gaming

James Donkey Rion R10 24" 144hz 1ms Fhd Va Curved Gaming Monitör

Flylobu 24A20 Fff 23.8" Inch Fhd Ekran 1 MS 165 Hz FAST IPS Panel 1920*1080 Gaming Oyuncu Monitörü

hocam en uygun fiyatlı gördüğünüz/bildiğinizi (f/p dediğiniz) önerin dediğim gibi çok fazla para harcamak istemiyorum bi monitör için
En ucuz 2k 180hz ips monitör. Marka kötü ama bu model bazında alınabilir. 1080p monitör parası.

En ucuz 2k 180hz ips monitör. Marka kötü ama bu model bazında alınabilir. 1080p monitör parası.
hocam marka kötü derken niye beğenilmiyor malzeme kalitesi yüzünden mi yoksa iç parçaların çabuk sorun çıkarmasından dolayı mı kötü deniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,620
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri