niye yaÖNERMEM
Ben ilk başlarda James Donkey epic e10/e20 arasında kalmıştım. Şimdi de asus tuf gfaming VG249QL3A almayı düşünüyorum. Biraz daha araştırırsam kafayı yiyeceğim. Bir tane buluyorum yorumlara bakıyorum yok. Başka buluyorum fiyatı daha yüksek ona bakıyorum yok. En iyisi bütçene uygun seninde kafana yatan bir ürün. Sanırım asus tuf gfaming VG249QL3A alacağım James Donkey de çok fazla ghosting var dediler.bütçeyi belirledim monitör arıyorum asus vg249q3a almış bidaha almam hepsi sorunlu monitör önerir misiniz?
asus tuf vg249q3a 4 tane modeline baktım sorunlu L olan modelini bilmiyorum ama önermiyorum asusBen ilk başlarda James Donkey epic e10/e20 arasında kalmıştım. Şimdi de asus tuf gfaming VG249QL3A almayı düşünüyorum. Biraz daha araştırırsam kafayı yiyeceğim. Bir tane buluyorum yorumlara bakıyorum yok. Başka buluyorum fiyatı daha yüksek ona bakıyorum yok. En iyisi bütçene uygun seninde kafana yatan bir ürün. Sanırım asus tuf gfaming VG249QL3A alacağım James Donkey de çok fazla ghosting var dediler.
benim şuan laptop ve oyuncu kulaklığım asus marka ve şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı Asusla ilgili. Siz şuan hangi monitörlere bakıyorsunuzasus tuf vg249q3a 4 tane modeline baktım sorunlu L olan modelini bilmiyorum ama önermiyorum asus
asus tuf gaming vg249q3a bu modele baktım 4 monitörde de sorun vardıbenim şuan laptop ve oyuncu kulaklığım asus marka ve şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı Asusla ilgili. Siz şuan hangi monitörlere bakıyorsunuz
sorundan kastınız nedirasus tuf gaming vg249q3a bu modele baktım 4 monitörde de sorun vardı
Tuf serisinin büyük kısmında ölü piksel, ışık sızması,ghosting var.Ayriyeten renk ve canlılık açısından da hiç iyi değilsorundan kastınız nedir
5-6 arası önerdiğiniz bir model varmıdırAsus Tuf serisi monitörlerden uzak durmanızı tavsiye ederim.Ben hiç memnun değilim açıkçası.3 kuruş fazla verin kaliteli olsun(msi).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuf serisinin büyük kısmında ölü piksel, ışık sızması,ghosting var.Ayriyeten renk ve canlılık açısından da hiç iyi değil
https://www.trendyol.com/msi/g244f-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.78.7 Bunu öneririm hocam birden fazla farklı model var 180hz rapid ips olan gözünüze bu hitap edeni seçin5-6 arası önerdiğiniz bir model varmıdır
eyvallah hocam teşekkürler bakayımhttps://www.trendyol.com/msi/g244f-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.78.7 Bunu öneririm hocam birden fazla farklı model var 180hz rapid ips olan gözünüze bu hitap edeni seçin
Rica ederim hocameyvallah hocam teşekkürler bakayım