Bu monitörleri tavsiye ederim, gözünüze hangisi daha hoş geliyorsa onu alabilirsiniz.james eşşek monitoru yarin iadeye gondericegim iadesi kabul olunca hangi monitoru tavsiye edersiniz
lg daha guzel gibi geldi youtubeden incelemelerine bakacagimBu monitörleri tavsiye ederim, gözünüze hangisi daha hoş geliyorsa onu alabilirsiniz.
![]()
LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.456,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peki curved olmaainin ne gibi +lari var
Yamuk hocam işte artılarını daha önce düşünmedimpeki curved olmaainin ne gibi +lari var
yamuk ekranpeki curved olmaainin ne gibi +lari var
James eşşek ne ya yarıldım gece gecejames eşşek monitoru yarin iadeye gondericegim iadesi kabul olunca hangi monitoru tavsiye edersiniz
aga cidden eşşek donkey degil donkey dersek ayip olur hayvan gibi ghosting varJames eşşek ne ya yarıldım gece gece![]()
Bence aradaki farkı hissetmiyorum.peki curved olmaainin ne gibi +lari var
curved pek hosuma gitmiyor flat daha guzel geliyor bilmedigim bi sekildeBence aradaki farkı hissetmiyorum.