Neler Yeni

Monitör Önerisi (2K - 27" - 165hz)

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Merhaba. 2K 240Hz ekranlı bir notebook kullanıyorum. Çok acelem olmamakla birlikte yine 2K en az 165Hz ve min 27" bir monitör almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında hiç bilgim yok. Bütçe konusunda ise f/p ın üstünde kaliteli, ama abartılı bir fiyat olmadıkça sınırım yok. Almışken abartmadan ederinde kaliteli bir ürün almayı tercih ederim. Konu hakkında bilgim olmadığından da açıkçası sınırları nedir bilmiyorum.

Genelde multimedya, hikayeli oyunlar GTA, Half Life, Metro gibi oyunlar, strateji oyunları vb. oynuyorum. Görüntü işleme, fotoğraf, video edit gibi işlerle alakam yok. cs volarant vb. oyunları oyna(ya)mıyorum. Gerçekçi ve kaliteli bir görüntü tercihim olur. Genel kullanıcı profilim bu şekilde.

Yurtdışından dönüşte kullanacağım bu yüzden acelem yok indirim dönemlerinde fırsat olarak karşıma çıkarsa burada ki önerileri hemen değerlendirmeye çalışacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: 4090 mobil ekran kartı var.

Son düzenleme:

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
O fiyata 165 Hz monitör yokki
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata 165 Hz monitör yokki
Yani 200 Hz excalibur var 3 k ya o da sorunları var 65 Hz monitör dahaiyi oluyor

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
2k yı fiyat olarak algılamış. Asus 2k 165 1 MS var . 1080p olanını kullanıyorum güzel monitörler

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vg27aq amazonda satılıyor. Monitör alırken güvenilir yerden almak önemli

Teşekkürler. Varsa bildiğiniz 27" den büyük ekranlı önerinizde olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k yı fiyat olarak algılamış. Asus 2k 165 1 MS var . 1080p olanını kullanıyorum güzel monitörler

Eyvallah. Fiyat konusunda 15k dan yukarısını düşünüyordum. 27" ten daha büyük bir model biliyor musunuz? Yine 265hz 1ms olabilir.

Son düzenleme:

Futaba Rio

80+ Bronze
Merhaba. 2K 240Hz ekranlı bir notebook kullanıyorum. Çok acelem olmamakla birlikte yine 2K en az 165Hz ve min 27" bir monitör almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında hiç bilgim yok. Bütçe konusunda ise f/p ın üstünde kaliteli, ama abartılı bir fiyat olmadıkça sınırım yok. Almışken abartmadan ederinde kaliteli bir ürün almayı tercih ederim. Konu hakkında bilgim olmadığından da açıkçası sınırları nedir bilmiyorum.

Genelde multimedya, hikayeli oyunlar GTA, Half Life, Metro gibi oyunlar, strateji oyunları vb. oynuyorum. Görüntü işleme, fotoğraf, video edit gibi işlerle alakam yok. cs volarant vb. oyunları oyna(ya)mıyorum. Gerçekçi ve kaliteli bir görüntü tercihim olur. Genel kullanıcı profilim bu şekilde.

Yurtdışından dönüşte kullanacağım bu yüzden acelem yok indirim dönemlerinde fırsat olarak karşıma çıkarsa burada ki önerileri hemen değerlendirmeye çalışacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Alabileceğiniz en iyi f/p modellerden birisidir kendisi. VG27AQ'ye göre çok daha iyi bir renk kalitesine sahip.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabileceğiniz en iyi f/p modellerden birisidir kendisi. VG27AQ'ye göre çok daha iyi bir renk kalitesine sahip.

Sağolasın. 15k'ya kadar çıkacağım daha büyük ekranlı modeli var mı? Birde bu freesync kullandığım bilgisayar yada ekran kartıyla uyum konusunda sıkıntı çıkarır mı? Sanki nvidia ve amd farklı teknolojilere destek veriyor diye okumuştum.

Futaba Rio

80+ Bronze
Sağolasın. 15k'ya kadar çıkacağım daha büyük ekranlı modeli var mı? Birde bu freesync kullandığım bilgisayar yada ekran kartıyla uyum konusunda sıkıntı çıkarır mı? Sanki nvidia ve amd farklı teknolojilere destek veriyor diye okumuştum.
NVIDIA kartlar G-Sync, AMD kartlar ise FreeSync teknolojisini destekliyor.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
NVIDIA kartlar G-Sync, AMD kartlar ise FreeSync teknolojisini destekliyor.

Anladım nvidia ekran kartı kullanıyorum bu modeller bana sıkıntı çıkarır mı?

Bu gözümden kaçmış. Çok iyi monitör ama satıcısından emin olamadım.

Top Bottom