- Reaksiyon skoru
- 34
165Hz 144hz farketmez bütçe 3k artabilir donanım arşivinin paylaştığı nasıl bunu düşünüyorum?
3 ay garanti olmasının imkanı yok 3 yılDonanınım arşivinin paylaştığı monitorun tüm ozelliklerine tıkla aşağıya in garanti süresi 3 ay şeklinde gozukuyor ama monitorun fotoğraflarına bakarken 3 yıl asus garantisi yazıyor. benim şahsen kafam karıştı, satıcıya soru sor, eğer 3 yılsa al çok iyi fiyat
Ben de oyle bir imkan vermiyorum ama linke girip tüm ozelliklere tıklayınca en aşağıya in 3 ay yazıyor, arkadaşın riske girmesine gerek yok sadece satıcıya garantisi ne kadar diye sorması yeterli, ve monitor gelince kontrol etmesi yeterli diye düşünüyorum3 ay garanti olmasının imkanı yok 3 yıl
Asus Garantisi Olduğu İçin 3 yıl dir diye düşünüyorum satıcı büyük ihtimal yanlış yazmışBen de oyle bir imkan vermiyorum ama linke girip tüm ozelliklere tıklayınca en aşağıya in 3 ay yazıyor, arkadaşın riske girmesine gerek yok sadece satıcıya garantisi ne kadar diye sorması yeterli, ve monitor gelince kontrol etmesi yeterli diye düşünüyorum
Yanlış yazmış olabilir ama ben olsam satıcıya sorardım kanka, asla riske girmemAsus Garantisi Olduğu İçin 3 yıl dir diye düşünüyorum satıcı büyük ihtimal yanlış yazmış